Yandan Fermuarlı Kışlık Korumalı Pantolon Hk.

Motosikleti
Yamaha X-max
merhabalar ben spidi superstorm kullanıyorum, bana ankara soğuğunda kışın motor kullandıran harika bir pantolon,
2021 yılından bu yana kışları işe gidip gelirken hergün kullanıyorum aşırı memnunum yıpransa yenisini gözüm kapalı alırım,
soğuk geçirmiyor (kışın halı saha maçından sonra şortun üstüne giyip 20 km uzaklıktaki evime gidiyorum o durumda bile üşütmüyor),
çok fazla yağmur yağarsa içine giydiğim pantolonun kalça kısmı hafif ıslanıyor ama çok yağacak. (muhtemelen koltukta su birikiyor o nedenle)
bir tek fermuar gibi birşey yapılmasını isterdim tuvalet için pantolonu komple çıkarmanız gerekiyor.
benimki eski versiyonu galiba koruma yok yeni versiyonlarında diz koruma yeri var galiba ama ayrıca alınması gerekiyor.

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
merhabalar ben spidi superstorm kullanıyorum, bana ankara soğuğunda kışın motor kullandıran harika bir pantolon,
2021 yılından bu yana kışları işe gidip gelirken hergün kullanıyorum aşırı memnunum yıpransa yenisini gözüm kapalı alırım,
soğuk geçirmiyor (kışın halı saha maçından sonra şortun üstüne giyip 20 km uzaklıktaki evime gidiyorum o durumda bile üşütmüyor),
çok fazla yağmur yağarsa içine giydiğim pantolonun kalça kısmı hafif ıslanıyor ama çok yağacak. (muhtemelen koltukta su birikiyor o nedenle)
bir tek fermuar gibi birşey yapılmasını isterdim tuvalet için pantolonu komple çıkarmanız gerekiyor.
benimki eski versiyonu galiba koruma yok yeni versiyonlarında diz koruma yeri var galiba ama ayrıca alınması gerekiyor.

bu diğerinden çok daha maliyetliymiş hocam teşekkür ederim gene de.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bu pantolonu aldınız mı ben de işe gelip giderken 10dklik yol için alacağım kendi pantolonumun üzerine fermuarlı kullanması Kolay oluyor mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkes LBC önermiş ama fiyatı çok şuan karşılayabilecegim şekilde değil onun yerine Bering kullanan var mı?
Bu sadece yağmurluk, içinde herhangi bir soğuğa karşı katman yok. Yağmurluk olarak 10 numaradır. Kullanıyorum.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
LBC olanı 6 sene önce üç otuz paraya almıştım. Çift katmanlı bir pantolon kışlık içliği de var. İzmir-Aydın-Muğla- Denizli hattında soğuk kış aylarında tech 90 city kevlar pantolonum üzerine giyerek kullandım. Soğuk, rüzgar ve hafif yağmurda çok güzel iş yaptı. İçliği ile birlikte bir tık kaba kalıyor, motorun üstünde RoboCop gibi oturuyorsunuz😀Korumaları yok demeyecek kadar var.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aslında işe gidiş gelişlerde normal iş kıyafetinin üzerine giyilen tulumlar çok iyi bir çözüm. Geçmişte İzmirli bir abi kişinin beden ölçülerini alıp ona özel tulum üretiyordu, modeller hafiften Aerostich tadındaydı. Eskisi gibi takım elbiseyle motor üzerinde işe gidip gelsem bu abinin ürettiği Torchsuits markasını tercih ederdim.

http://www.torchsuits.com/torchpro.html

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+

2016'dan beri hala kullanıyorum.
İlk senenin sonunda ağ kısmının membranı patladı, 3. senenin sonunda su geçirmezlik namına hiçbir özelliği kalmadı.
Sonrasında fermuar başlığı yalama oldu, sürekli sıkıştırıp ayar çekmem gerekti.
En sonunda fermuarı komple değiştirdim ve terzi ters dikmiş. Fermuar başlığı paçadan geçiriliyor ve yukarı doğru çekiliyor. Terzi hata yapmış ama aşırı işime yaradı, pantolon artık yukarıdan açıldığı için komple çıkarmak gerekmiyor.
Özetle, fermuar başlığını söküp yönünü değiştirin :)

Spidi'yi artık sadece soğuk havalar için kullanıyorum. Yağmur için Tucano Urbano Panta Fast'e geçtim, öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar