Ural
Adını fabrikasının bulunduğu bölgeden alıyor.
2.dünya savaşında Rusların motosikletleri Almanların gerisinde kalınca,ele geçirilen Alman motorlarından esinlenerek üretilmiş ,Fabrikası Alman bombardıman uçaklarının menziline girince de Ural Dağlarının eteklerine taşınmış adını da buradan almıştır.
bu marka aynı isimle yine kamyon ve başka askeri araçlarda üretmektedir.
Bu marka bildiğim kadarıyla ilk 1960 yılların da Türkiye ye girmiştir fakat daha sonra nedendir bilinmez yok olup gitmiştir.
Hatta bu ilk partiden kalma 1 adet Ural,şu anda Bolu'nun Mudurnu ilçesinde tamircilik yapan Osman Aydın amcamız da mevcuttur.
Bu amcamız da motosikleti çok benzin yaktığı için modifiye etmiş,motosiklete LPG ile çalışan ‘Murat 124’ marka otomobilin motorunu takarak tüm orjinalliğinin içine etmiştir
Hatta aldığım son duyuma göre Murat 124 motorundan da memnun kalmayan amcamız,tarihi bir nitelik taşıyan motosikletine takmış olduğu Murat 124 motorunu söküp,Renault Toros motoru takmayı planlamaktadır.
Yolu buralara düşen motosikletçiler Mudurnu'da Osman Aydın amcamıza uğrarlar.
Sizlerden de yolu buralara düşen olursa uğramayı ihmal etmesin sakın
Zaten Mudurnu'da ki Osman amca 1
birde Ordu'da 50 cc Vespa motoruyla Teksas'a kadar gitmiş olan Osman amcamız 2 (bana göre kendisi motosikletçilerin Sadun Borosu'dur)
hikayelerini bilenler okuyanlar bu amcalarımızı ziyaret ederler.
Günümüze gelirsek
Türkiye'de şu an bu motosikletlerin satışı mevcut.
Dolar kuru ve ÖTV mağduru vatandaşımız bu motosikleti almak isterse fiyatı 100 binlerde seyretmekte.
Aldığım duyuma göre Amerika ve Avrupa pazarında da bu markanın fiyatları giderek artmaktaymış.Sebebine gelince,fabrika artık çok sayıda üretim yapmıyor, sınırlı sayıda üretim yapıyormuş buda bu motosikletleri değerli kılıyor ve fiyatlarını artıyor diyorlar.
Esasen Aile için ideal makine zaten bu resimdeki ailede Romanya'dan yola çıkarak bu motosiklet ile 40 küsür ülke gezmişler
Bu motosikletin en sevdiğim özelliği 2 çeker olması yani sepetteki tekerlekte de çekiş var dolayısıyla araziye girildiği zaman öyle yolda kalma olayı yok
bunlara ayrıca çekme halatı ve römorkta takılabiliyor
benzini çok harcayan bildiğim kadarı ile 4 vitesli 80-90 KM hızlarda seyir yapan aile için ideal bir motosiklet
ayrıca 2.dünya savaşına kadar uzanan köklü bir geçmişi ve tarihi var
ülkemizde motosiklet kültürü tam oturmadığı için maalesef uygun fiyatlı bir sepetli motosikletin yakın zamanda kullanıma sunulacağını düşünmüyorum
şu an firmalar deli gibi naked tarzı motosiklet üretiyorlar şahsen bende de 1 adet dominar 400 var
ülkemizde sepet üretimi yapan yerler yok değil bir ara dominara sepet taktırmayı düşünmedim değil fakat astarı yüzünden pahalıya denk geliyor
dolayısıyla bir süre daha sepetli motosiklet hayal
en azından bizim neslin sahip olabileceğini düşünmüyorum.