Yan sepetli motosikletler

yan sepetli motosikletler

http://modernvespa.com/forum/topic8179 bizim yan sepet takmak işini , yurt dışındaki milletler halletmişler , hem motosiklet üreticileri yan sepetli motosiklet yapıyorlar hem de isteyenler motosikletine sonradan yan sepet ekleyebiliyorlar , trafik kanunları bu konuda motosikleti olanlara bir serbestlik tanıyor ve isteyenlere kolaylık sağlıyor , türkiye 'de yan sepetli motosikletlere serbestlik tanınmasını beklemek için bakalım kaç sene geçecek , üstelik ülkemiz şartlarına göre , böyle kanunlar çıksa bile sürekli , devamlı olur mu bilinmez , biri yapar biri bozar örneği gibi , şimdilik yan sepetli motosiklet olayına bu konunun yetkilileri , ilgilileri olumsuz olarak bakıyor , müjdat demir yalova/türkiye 27/11/2011

Kocaeli İl Temsilcisi
http://modernvespa.com/forum/topic8179 bizim yan sepet takmak işini , yurt dışındaki milletler halletmişler , hem motosiklet üreticileri yan sepetli motosiklet yapıyorlar hem de isteyenler motosikletine sonradan yan sepet ekleyebiliyorlar , trafik kanunları bu konuda motosikleti olanlara bir serbestlik tanıyor ve isteyenlere kolaylık sağlıyor , türkiye 'de yan sepetli motosikletlere serbestlik tanınmasını beklemek için bakalım kaç sene geçecek , üstelik ülkemiz şartlarına göre , böyle kanunlar çıksa bile sürekli , devamlı olur mu bilinmez , biri yapar biri bozar örneği gibi , şimdilik yan sepetli motosiklet olayına bu konunun yetkilileri , ilgilileri olumsuz olarak bakıyor , müjdat demir yalova/türkiye 27/11/2011

çok güzel anlatmışsın üstadım ellerine sağlıkta orası avrupa , burası türkiye , ona bakarsak avrupada bırakın motosikletinize yan sepet yapıp takmayı, sıfırdan kendi yaptığınız aracınızı bile yasal hukme getirip trafiğe işletebiliyorsunuz hemde 600 euro gibi bir rakamlara yanılmıyorsam :)

türkiyede böyle bir şey mümkün değil bunu hallattiğiniz zaman seri üretimede hakkınız oluyor fakat o kadar yürek bende yok...

Bu konuyu her gördüğümde aklıma şu foto gelir :)
sepetli.jpg

Hem kendini hem de sepeti iyi montajlamışsın fotoya... :mrgreen:

Benle niye gezmiyon böyle, hafta sonu gidek mi odtüye, dağ bayır gezek mi?)

bu haftasonu olmaz müdür misafirim var hemde 2 farklı şehirden. :wiinkk: ama önümüzdeki maçlara bakabiliriz

Erdem abi kötü bişi değil bu yahu :) en azından off-road yapmıyoruz :)

Peki bu yan sepetler sabit mi monte ediliyor yoksa istendiği zaman çıkarılabiliyor mu ?

sepetli motor deyince aklıma doğu köylerinin vazgeçilmez traktörü olan hh planet ler geliyor :D nadiren bulunan çift silindirli modeline 15 kişi bidip dağ taş dere tepe kum gezdiğimizi bilirim yani o derece :D

Fotoğrafların ötesine geçip benim sepetli motosikletim var diyecek arkadaş aranmaktadır...

bir aralar sepetli harley ve sepetli vespa getirmişlerdi, alıp bir denemek lazım bende lx150 touring var bitane olmadı araştırırım...
çok kullanışlı olacağını sanmam, 1-2 sefer kullanıp hevesini alırsın o kadar. yoksa istanbul trafiğine uygun değil bence, ancak köy-kasaba gibi yerler de ideal olur.
çok isteyen varsa el işçiliğiyle tornacıda kaportacıda yaptırır ayrıca... çok zor birşey değil.
eski vespa fabrika vidyolarını izlemiştim de çok komik gelmişti el arası tekerleği gibi lastik takıyorlardı vespalara :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:41 ----------

bu arada koymuş olduğum resimlerde (ilk resimde) sepetli vespanın yanındaki araba Piaggio 400 tam bir klasik
triportörlerde vardı... hala da var :)

1996 1997 adanada askerlik yaptım eski minsk ve java sepetli motorlar vardı bir nevi taksi diyebiliriz çok bindim zevklide oluyor şimdi düşünüyorum keşke resimde çekseymişim :)
hepsi ihitiyar motorcuydular çogunda plaka bile yoktu :) Adana / kozan guzel memleket

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar