Yan sehpaya dikkat

Geçmiş olsun.Ayaklığımı bende unutuyorum arada ama müşür olduğu için çalışmıyor motor işe yarayan bi özellik.

Merhaba,
Bahsettiğiniz yeni kanundaki ilgili maddeyi nereden bulabilirim ?

Teşekkürler

Aynı şekilde yan sehpa açık kaldığı için ben de 3 hafta önce düştüm. SYM Fiddle 125. Normalde yaylı sistem olması gerekirken toptancı çok şikayet geldiği için iptal ettirmiş otomatik kapanmayı. Normalde hemen hemen hiç kullanmamama rağmen o gün kullanacağım tuttu ve açık kaldı ve 1-2 dakika sonra asfalta takılıp düşmeme sebep oldu. Motoran bu konuda yardımcı olmayı bir kenara bırakın neredeyse hakaret derecesine varacak bir tutum sergiledi. Dolayısı ile ben de motoran'ı bu konuda mahkemeye vereceğim bu hafta ve arkadaşın bahsettiği kanunu bulabilirsem çok faydalı olacak.

Aynı şekilde yan sehpa açık kaldığı için ben de 3 hafta önce düştüm. SYM Fiddle 125. Normalde yaylı sistem olması gerekirken toptancı çok şikayet geldiği için iptal ettirmiş otomatik kapanmayı. Normalde hemen hemen hiç kullanmamama rağmen o gün kullanacağım tuttu ve açık kaldı ve 1-2 dakika sonra asfalta takılıp düşmeme sebep oldu. Motoran bu konuda yardımcı olmayı bir kenara bırakın neredeyse hakaret derecesine varacak bir tutum sergiledi. Dolayısı ile ben de motoran'ı bu konuda mahkemeye vereceğim bu hafta ve arkadaşın bahsettiği kanunu bulabilirsem çok faydalı olacak.

İki mesaj üstüste olacak fakat ilgili yönetmeliği buldum sanırım. Merak edenler için

Resmi gazetede yayınlanan mevzuat : http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/12/20121221M1-23.htm

Mevzuatın işaret ettiği AB direktifi (3. maddede yer almaktadır): http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2009:231:0008:0020:EN:pDF

Bunun yanı sıra ek bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımlarını rica ederim.

Teşekkürler

Bir iki benimde başıma gelmişliği vardır. daha kalkışta farkettiğimden başımıza bir bela almadan kurtulduk. Olmayan modele de bir swich takmak lazım.
geçmiş olsun.

Her bindiğimizde aslında kapalı olduğunu ayakla kontrol etmek lazım çok geçmiş olsun

Konuyu tekrar gündeme getireceğim ama yaklaşık 1,5 sene mahkeme süreci sonunda 2015 model ile değişiklik ve 1TL manevi tazminata hükmetti mahkeme.

1 TL derken? Bildiğimiz 1 TL mi, metal yuvarlak olan?
Neyse en azından 2015'ini vermek zorunda kalmışlar. Onlara da ders olsun.
O müşür oraya şekil olsun diye konulmamış.
Arabadaki emniyet kemeri sinyalini distibütörün iptal ettirmesi gibi bir şey. Büyük saçmalık

Super Moderator
İyi bari en azından yenilenmiş motosiklet, ben de ise bu bir refleks oldu, bazen ışıklarda durduğumda bile sol ayağım kapalı olan ayaklığı hep kapatma eğilimi gösterir, arkadaşlarım köpek gibi davranıyosun fln diyorlar ama :)

1 TL derken? Bildiğimiz 1 TL mi, metal yuvarlak olan?
Neyse en azından 2015'ini vermek zorunda kalmışlar. Onlara da ders olsun.
O müşür oraya şekil olsun diye konulmamış.
Arabadaki emniyet kemeri sinyalini distibütörün iptal ettirmesi gibi bir şey. Büyük saçmalık

Aynen bildiğimiz 1 TL . Mahkeme masraflarına eklenerek havale geldiği için şekline bakmadım :) Bu arada 1TL benim talebimdi ve sembolik olması içindi. Daha fazlasını talep edip alsaydım ihtiyacı olan birine verecektim zaten. Geri ödenen mahkeme masraflarını yaptığım gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar