Yan Sanayi/Orjinale Boya??

Motosikleti
Mondial Vulture 125
İyi günler, motorum dün gece park halindeyken bir arabanın çarpmasıyla beraber devrildi. Sıkıntı olan birkaç yerini hallettikten sonra şu an problemli tek yeri ön çamurluğu. Çarpan taraf karşılayacak. Mondial parça servisine gittiğimde fabrikada dahi şu an olmadığını yan sanayisini takabileceğini söyledi ya da orijinal parçayı boyatabileceğimi söyledi. Daha önce böyle bir şey başıma gelmediğinden dolayı bilgi sahibi olanların görüşünü almak istedim. Orijinalini boyatıp devam mı edeyim yoksa yan sanayi ön çamurluğu mu taktırayım? Şimdiden teşekkürler...

Motosikleti
CB650R
Öncelikle geçmiş olsun

Sipariş açın orijinali gelsin ne gerek var bu tarz işlere

Motosikleti
Mondial Vulture 125
En son mondialden parça beklediğimde 4 ayda geldi. Karşı taraf haksızlığını bilse de ucuz yollu kapatmaya çalışıyor, mahkeme işleriyle de hiç uğraşmak istemiyorum ondan dolayı bir an önce olsun bitsin istiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------

Kalyoncu motordan Mondial vulture 125i ön çamurluğunu alıp servise taktırsam bildiğim kadarıyla garanti de bozulmuyor. Tecrübelerinize dayanaraktan tavsiye eder misiniz?

Motosikleti
CB650R
En son mondialden parça beklediğimde 4 ayda geldi. Karşı taraf haksızlığını bilse de ucuz yollu kapatmaya çalışıyor, mahkeme işleriyle de hiç uğraşmak istemiyorum ondan dolayı bir an önce olsun bitsin istiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------

Kalyoncu motordan Mondial vulture 125i ön çamurluğunu alıp servise taktırsam bildiğim kadarıyla garanti de bozulmuyor. Tecrübelerinize dayanaraktan tavsiye eder misiniz?

Garanti kapsamında grenaj yok, boya atması vb şeyler var oda istisnai durumlarda, yan sanayi çıkma kendiniz takma durumlarında ön çamurluk için garantilik bir durum olmaz

Motosikleti
Mondial Vulture 125
Karşı tarafla iletişime geçtik, 2500 Tl bir ödeme çıktı. İlk baş ödeyeceklerini söylediler lakin daha sonra parçayı boyatalım işi kapatalım yoksa sigortayla halledelim dediler. Şu anda da sigortanın parçayı değiştirmeyeceğini, sadece boyayacağını söylüyorlar. Başlıkta da söylediğim gibi daha önce böyle bir konuda tecrübem olmadığından dolayı sizlere soruyorum. Dedikleri gibi sigorta sadece boyar mı yoksa parçayı değiştirirler mi?

Motosikleti
CB650R
Hocam tutanağı tutun, yada tuttuysanız işleme koydurun.
Eğer servis işleme boya yaparım diyerek alıyorsa servisinizi değiştirin

Tutanağı işleme koymadan gelecek exper neye göre boyarım diyebilir, sıfır motosiklet olduğunu değer kaybı için ekstra başvuru yapacağınızı söylerseniz değişime yöneleceklerdir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar