Yan Sanayi Karbüratörün Etkileri

Merhabalar,
Orijinal karbüratörün ayar civatası kilitlenmiş olduğu için ayar yapamıyorum, motoru da baştan yaptırıyorken onu da değişeyim diyorum. Orijinali 800 küsür lira, yan sanayisi 400 küsür(toptancı bişeyler daha yaparız dedi :D).

Peki şimdi yan sanayi takarsam motora etkileri ne olur?

Moderatör
Yan sanayisine göre değişir.
Kimi yan sanayi ürün orjinalinden daha sağlam ve dayanıklı olur, kimisi sağlıksız ve dayanıksız.

Her orjinal ürün kalitelidir algısı yanlıştır, çok daha kaliteli üretim yapan yan sanayi parçalar olduğu gibi, genel itibariyle maliyeti azaltmak için kalitesiz malzemeden üretilirler.
Kısacası alacağınız ürünü araştırıp öyle almak ileride pişman olmanızı engeller.

Yan sanayisine göre değişir.
Kimi yan sanayi ürün orjinalinden daha sağlam ve dayanıklı olur, kimisi sağlıksız ve dayanıksız.

Her orjinal ürün kalitelidir algısı yanlıştır, çok daha kaliteli üretim yapan yan sanayi parçalar olduğu gibi, genel itibariyle maliyeti azaltmak için kalitesiz malzemeden üretilirler.
Kısacası alacağınız ürünü araştırıp öyle almak ileride pişman olmanızı engeller.

+1 orijinal fren balatam yerine ebc marka balata tercih ediyorum. Daha performanslı...

Ama şimdi Keihin yerine daha düşük kalite bir malzeme takılacak, farkı ne olur sorun yaşatır mı onu merak ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar