Yan masadaki diyalog

Şuan izinde bir sahil kasabasındayım, bir restaurantta masadan kalkarken yan masada saatlerce rakı icen genc bir adam telefonda şöyle konuşuyordu.. "Amed, sizde gelin oğlum burası çok güzel, içip duruyorum hatta yola çıkmadan öncede bir içtim bir içtim yetmedi yolda devam ettim ama ne geliş koptum koptum.. bak gör abin nasıl araç kullanıyor yaaa.. " o an masadaki poselen tabağı aldığım gibi kagasına vurdum diyemiyorum çoluk çocuk vardı yanımdan ya sabır kalktım, ulan şerefsiz nerde içiyorsan iç zıkkımlan sarhoş yola çıkıp birde yolda içip bununla övünüyorsan it, sana ne denir mahlukat... cok sinirlendim paylaşayım dedim... yolda nasıl gizli orçolarla motor sürüyoruz görün...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Plakasını alıp 155 e bildirseyniz keşke. yada 154 hangisiydi hatırlayamadım.

Daha dün mahalleden bir arkadaş extacy yutup üzerinede jamaika içip Antalyadan buraya (İzmir e) gelmiş gerisini sen düşün, trafikte hayatta kalmak şans resmen.Ne denetlemeye denk gelmiş ne bir b*ka.Hapse atcan direk alkollü veya uyuşturucu madde alıp araç kullananları.

bide o şişeyi bir alsa bir alsa ozaman görürüm koltuğa oturdumu nasıl bir ses çıkardığını

"sarhoştum kasten yapmadım" hafifletici sebep sayılıyor, Bu memleket böyle.
2008de direksiyonda 16 yaşında piç, yanındaki 4 kişiyle(biri damat) nişana gidiyorlar, teravih namazından çıkan yaşlı çifte çarpıyor. ikisi de ex. O itler hala dışarda, onlara araba veren de...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar