- Konu Yazar
Beldeyama yeni fiyatları açıklamış. YBR 70 milyon artmış.
Yeni Yamaha fiyatları
Yeni Yamaha fiyatları
On7_li' Alıntı:Bulunduğum yerdeki Yamaha bayii listedeki fiyatı 2.995ytl olan YBR125 i 3.100ytl den sattı. Bayiilerin liste fiyatının üzerinde fiyat belirlemesi normalmi? ÖTV artışına müthiş sinir olmuştum birde bayii kazığı yiyince sinirim 2 katına çıktı. Beldeyama yı arayıp şikayet etsem herhangi bir yaptırımları olurmu.
Diğer bir konu da sıfır km. motor alıyorum. Motosikleti bayii den servise götürüyorlar, teslim edilmeden son kontroller yapılıyor, elektrik bağlantıları kontrol ediliyor neyse... Servis benden akü şarj parası adı altında 5.00 ytl para istiyor. Yahu sıfır km motosiklet alıyorum daha üzerine binmeden saçma sapan nedenlerden extra para çıkıyor cebimden. Belki büyük bir meblağ değil ama bulunduğum yerdeki servis aynı zamanda başka firmaların da teknik servisliğini yapıyor. Günde en az 10 tane motosiklet gelse hesap edin haksız kazancın tutarını...
Bunları da beldeyama ya bildirmeyi düşünüyorum. Umarım Beldeyama, servis, bayii istediği gibi davranmakta serbesttir demeyip şikayetlerim dikkate alarak yaptırımlarda bulunur...
ilnapoli
hiç biri yasal değil arkadaşım aç beldeyama'ya şikayet et olmaz öyle şey.. motorun fiyatı belli üzerine kar koyamazlar. akü şarj parası neymiş, ahlaksız adamlar.