Yamaha'nın yeni fiyatları

Arkadaşlar yamaha bayilerini aradım 3.000 + 200 ytl fiyat çekiyorlar. Daha önce 2700 plaka ruhsat dahil veriyorlardı. Bu yaklaşık 500 YTL zam anlamına geliyor bu bahsettiğim peşin fiyatları. Burda bir karmaşıklık var daha önce liste fiyatına ruhsat ve plaka dahil gibi bir şeydi, fakat şimdi ruhsat ve plaka için ayrıca para istiyorlar. Ne anlamı kaldı 70 YTL zammın anlayamadım. :silent: :silent: :silent: :silent:

batista123' Alıntı:
yahu evvelsen yamaha nın fiyatları alternatiflerine göre makul ve ya az biraz fazla idi.
şimdi kampanyalı fiyatları bile bana (misal honda ya göre) pahalı geldi
FZ6 Fazer 17.696,00 YTL 15.199,00 YTL
FZ6 Fazer ABS 19.599,00 YTL 16.833,00 YTL

bana göre muadili
honda cbf 600 14,175.00 YTL
ustelik hondada böyle bir kampanya yok
(tamam belki kimisi fazerle kıyaslanmaz diyecek ama bu fiyat farkı benim gibi düşünenlerce seçim için önemli bir faktör olacak)
kısaca yamaha bu fiyatlarla bence pazar payı kaybeder.

Fazer ayrı bi şey....

hem aradaki 1000 ytl için fazer varken cbf alınmaz...

Fiyatları aynı , yamaha her zaman emsallerinden biraz fazladır.

öncelikle şu yamaha modellerini yazan kişiye çok teşekkür ederim ya sizce r1 mi alsam r6 mı draglardar6 yarışlarda r1 diolar sizce ben resmi yarışlarada gircem hangisini tavsiye edersiniz şimdiden teşekkür ederim...:queen:

Yamaha fiyat lsitesini değiştirmiş bazı modeller fiyat listesinden kaldırılmış. Tenere, YZF R6, R125'in fiyatları yok. YBR125inde sadece city modelinin fiyatı var. Belki daha sonra açıklayacaklardır.

Yeni liste :

Eski fiyatlar :

galıba kımsenın haberı yok beldayamaha artık yamaha ile calışmıyor ortaklıgını fest etti artık yamaha sadece kendı surumuyle pıyasada

Zaten Pahalı Birazdahamı Pahalı Yaptılar :(

tamamen haklısın dostum, yurt dışında 6-7,000usd olan motor bizde 12,000usd civarı zaten, sanki biz amerikalı ve avrupalıdan zenginiz, bilakisfiyatların inmesi devletin teşvik etmesi gerekli,

ayrıca mesela honda liste alıklıyor örneğin 20,000ytl diyor, hondanın bayisi aynı motoru 18,000ytl peşin fiyata veriyor, demekki ne para var bu işte. aynı motor yurt dışında 10,000ytl. çok zengin milletiz gerçekten, ondan sonra da çinliye kalitesiz diyorlar, iyiki çin var.

Yamaha ile Beldeyamanın ayrıldığını duymadım ben, ayrıca bu kurlarda ki yükseliş nedeni ile 1-2 ay içinde yine zam gelecek gibi görülüyor, Canım Dragstarımın fiyatı aynı kalmış :) sıfırına meyillensek mi ne :)

yamahanın fiyat konusunda kendine bi çeki düzen vermesi lazım yaf bu ney böyle güya aralarında hondaynan rekabet var pheh ikiside birbirini takmıyo biz yine çin çan çon a mahkum kalıyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar