yamahanin yavru canavari bakmayin boyuna posuna :)

videodaki kirmizi renkli olan yamahanin 135cclik spark modelidir, modifiyesiz 165km yapar, yollarda ninja kovalar :queen: kucuklugunden beklenmeyecek kadar yola saglam oturuyor, 120km ve uzeri hizlarda dengesi, kullanimi super, titresim hic yok, 4vitesli yari otomatik, 2. vites ile 110km yapabiliyor, buyrun videomuz :)

NOT: bazi arkadaslar 5 vites v.s. diyebilir, endonezya uretimi 5 viteslidir, asyada degisik isimleri de mevcuttur ama videodaki icin verdigim bilgiler

[yt]EjoU8NduOYo[/yt]

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben bunları baya inceledim lc 135 diye geçiyor 4 vites endonezyadaki jüpiter mx diye geçiyor 150 cc 5 vites yunanistanda var modifiye eden çok 200 km hıza cıkabiliyorlar modifiyeyle

yarı otomatik 135 cc ve 165 km hız süper valla. o ilk dakikadaki çocuk da yola hiç bakmıyo heralde.

Kocaeli İl Temsilcisi
şaşırdım gerçekten verdiğin videodan hariç diğer videolarada takılıp kaldım gerçiii hız merskım pek olmasada çoğu zaman yol gereği kendimi sağa atmak yerine keşke 20-40- km daha hızlı giden bir motorum olsa çoğu kez demişimdir :)

tabiri caizse sneper deyimi cuk diye oturmuş mu motosiklete bunu türkiyeye neden getirmezler yada varda benmi bilmiyorum :)

videoda aynalara bakarsaniz yuksek hizlarda bile sarsintisiz ve ne motor kendini yirtiyor ne de guvensiz surus sunuyor, Turkiyede yok ama satis fiyati Honda Innovadan daha ucuz, eski kasasi X1R idi, bakalim su an daha guclusunu bekliyoruz, kimisi 150cc olacak diyor, kimisi de yamaha gene 135cc yapar ama daha guclu ve hizli olur diyor, bir aya kadar cikacak piyasaya :) bugun gittim hem plakami aldim, yan magaza da yamaha idi, bir aya kadar gelecek 135cc ama dediler, 2012 kasa, zaten bu motorla yamaha rxz arasinda kaldim, rxz yamaha rx135in japonya uretimi imis ( kingcuneyt sagolsun bilgi verdi )

Güzelim ülkeme neden gelmez ki bunlar bizde dişli büyültmeyle uğraşalım:salut: Yollar bile ne kadar güzel.

süper bir motor gerçekten ninjanın peşinden gidiyor resmen bizim ülkemize de şart böyle bir motor

Sakın gelmesin! Ortalık bu motosikletle hız denemesi yapanlardan geçilmez.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
bizim hanımın memleketi burası filipinler ,sniperin 2 türü var biri yarı otomatik diğeri ise vitesli ,geçen gün kawasakininde 135 lik cub u çıkmış onu gördüm oda çok revaçta filipinlerde,sniper 2 sene öncenin modeli ben daha önce paylaşmıştım burda foto ve özelliklerini

abi akşam akşam ağzımızın suyu akdı motosiklete :) ne yapalım burada yok uzakdan uzakdan imrenerek bakıyoruz :)

Keşke burayada gelse ama bize anca crypton geliyor. Tamam ucuz sağlam ama bu gelse daha bi mutlu oluruz hemde piyasayı bi sallar silkeler kendine getirir

lc-135.jpg

evet başta dolu sonradan bitmiş halde idi uzun bir gezi yapmış olabilirler kesik kesik video zaten yada başka zamanlarda çekilenleri birşleştirmişlerdir

135 cc'lik motor o kadar hızlı gidiyorsa yaksın bence bir sıkıntı yok.

Aslan besliyorsan, Et'ini düşünmücen :)

bu motosiklet Yunanistanda T135 Crypton X olarak, Filipinde Sniper, Endonezyada Jupiter MX, Malezyada 135LC, Vietnamda Exciter ve Taylanda Spark RX125i ismi ile satiliyor ve Endonezya,Filipin ve Taylandda uretiliyor, Taylandda enjektorlu uretimine 2008de basladi,sadece Tayland uretimi enjektorlu, Malezya 5vites, digerleri 4 vites, Tayland 16beygir, digerleri 11 beygir, hepsi su sogutmali ve ortalama yakitlari 2.5litre/100km, bastiginda ise maksimum yakiti 3.3litre, yani video arkadasin dedigi gibi kirpma, yoksa bir depo ile hep basarak gitse bir saat izlerdik :)
2005 yilinda piyasaya cikti ve o gunden beri favori oldu, yamaha bu modelin tanitimini 14310kmlik yol testi ile tum uzakdoguyu turlayarak yapti, konsept su sekilde oldu, tum asyadan motosiklet kullanimda tecrubeli kisilere verdiler motoru, toplu surus olarak tum bolgeleri ilceleri v.s. dolasarak urunun tanitimi yapildi
pic_013.gif

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------

yamaha z125 ne oluyor? 2 zamanli sanirim ve 2 zamanli ile 4 zamanli kiyaslamak dogru olmaz, 240 yapan 2 zamanli 150cc motorlar var burada 20-30 senelikler ustelik

Birde yamaha z125 ler vardı onlar kadar hızlı olamaz sanırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar