Yamaha'nın üstünlüğü sona mı erdi?

Valentino Rossi ve Jorge Lorenzo, kalan yarışlarda takımları Yamaha'nın üstünlüğünün artık sona erdiğini, pistlere geri dönen Casey Stoner'ın Avustralya'da durdurulmasının çok zor olduğunu söyledi.

Şu ana kadar sezonun 14 yarışının 10'unu kazanan Yamaha ikilisi, kalan 3 raundda şampiyonluk için kıyasıya mücadele ediyor. 2 hafta önce Estoril'i domine eden Lorenzo'nun ardından Ducati sürücüsü Stoner ile Honda'dan Dani Pedrosa gelmiş, Rossi ancak 4. sırada yer alabilmişti.

Stoner'ın iyileşme sürecinin ardından yeniden yarışlara başarılı şekilde dönmesiyle Rossi, Phillip Island'a ümitsiz bakmaya başladı. "Özellikle Portekiz'de Lorenzo, Stoner ve Pedrosa üçlüsü son derece iyiydi. Çok iyi bir yarış çıkardılar" diyen Rossi, "Stoner ve Pedrosa, özellikle de Casey, Phillip Island'da başarı kaydedecek. Kendi evindeki yarış olması sebebiyle de ekstra motivasyon kazanacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak:
TürkiyeF1

Ekli dosyalar

• m1estoril02.jpg
    m1estoril02.jpg
    22.4 KB · Görüntüleme: 5,660
Super Moderator
Ne zaman nerede söylemişler ki böyle bir şeyi?

İkisi de bu konuda burunlarından kıl aldırmayan adamlar, değil takımın üstünlüğünün sona erdiğini söylemek, "Ben en iyisiyim"den anlamca çok uzak olmayacak kelimeler bile etmeyen kişiler.

Özellikle Rossi'nin geçen yarıştaki hayal kırıklığından sonra "Birincilikten başka şansım yok" gazları; bu hedefle ısınmalarda, serbest antrenmanlarda herkesten kat kat fazla tur attığı aşikarken bu açıklama hiç de mantıklı gelmedi bana...

O nu bunu bilmemde,Stoner'in dönmesi güzel oldu.Yarışlar çok daha keyifli geçecek böylece.Teşekkürler paylaşım için.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Stoner'a gaz veriyor Rossi.:cherry:

Pust herif, gozune kestirdigine, veriyor gazi yaristan once adami havaya sokuyor.
Ondan sonra da dusup yaris disi kaliyorlar.:p

Eh Stoner hala bu ayaklari yiyorsa, diyecek bisey yok.

Ne zaman nerede söylemişler ki böyle bir şeyi?

İkisi de bu konuda burunlarından kıl aldırmayan adamlar, değil takımın üstünlüğünün sona erdiğini söylemek, "Ben en iyisiyim"den anlamca çok uzak olmayacak kelimeler bile etmeyen kişiler.

Özellikle Rossi'nin geçen yarıştaki hayal kırıklığından sonra "Birincilikten başka şansım yok" gazları; bu hedefle ısınmalarda, serbest antrenmanlarda herkesten kat kat fazla tur attığı aşikarken bu açıklama hiç de mantıklı gelmedi bana...

::plus1:::cat::cat::cat:::alkiis::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Stoner'a gaz veriyor Rossi.:cherry:

Pust herif, gozune kestirdigine, veriyor gazi yaristan once adami havaya sokuyor.
Ondan sonra da dusup yaris disi kaliyorlar.:p

Eh Stoner hala bu ayaklari yiyorsa, diyecek bisey yok.

Aslinda böyle gaz yada ara gazi vermeyi bizim insanimiz iyi bilir ama onlarda ögrenmis isi artik..:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar