Yamaha'nın(japonya) servis faaliyetlerindeki titizliği (ilginç hikaye)

Yamaha yetkili servislerinden memnun-musunuz

• evet

Oy: 12 40.0%
  • hayır

Oy: 18 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Bana da pek inandırıcı gelmedi hikaye. Ama Yamaha'nın servislerinin kötü olduğunu hep okuyorum. İlginç... Xmax alacaktım oysaki, bu şikayetler yüzünden vazgeçmiştim. İyi ki de almamışım.

Off Koptum,Honda Accorddan iniolarmış yürü be Ajan Smith Falan olmasınlar :queen:

Yamaha R1 falan deseler bi bakım belki inandırıcı olurdu

edy

japonların yakında yamaha türkiye'yi koç grubunun elınden alıp kendilerinin devam ettireceği duyumları gelıyor. umarım koç grubundan alınır ve o zaman siz yamahanın gelişimini görün türkiyede. yakın zamanlarda servisleri gelip incelemişler ve belli standardın altındaki servisler uyardıklarını duydum. ellerindeki stokları bıtırıp. sıfır stockla el değştireceği söylenıyor. umarım oyle olur

japonların yakında yamaha türkiye'yi koç grubunun elınden alıp kendilerinin devam ettireceği duyumları gelıyor. umarım koç grubundan alınır ve o zaman siz yamahanın gelişimini görün türkiyede. yakın zamanlarda servisleri gelip incelemişler ve belli standardın altındaki servisler uyardıklarını duydum. ellerindeki stokları bıtırıp. sıfır stockla el değştireceği söylenıyor. umarım oyle olur

evet bende ona benzer bi duyum aldım

hocam, beni neden tekzip ediyorsunuz? evet adam bana aynen böyle anlatmıştı ama ben bu kadar tepkiden sonra kendisine yine sordum, bugun bana tekrar anlattı, adamlar japonyadan gelmemiş, kendileri japon ama yamaha-türkiye fabrika'dan gelmişler, bende bunu japonyadan gelmişler diye anlamıştım ve hayret etmiştim. bende ilk zaman inanmamıştım zaten, meğer yamaha nın türkiyedeki fabrikasından gelmişler... ayrıca yine tekrar ediyorum, bu anlatılan sadece bir hikaye, size %100 doğrudur demedim.
tekzip metni :)

Hadi her şey tamam olsun, adamlar o kadar yolu senin için senin sorunun için gelmişler, senin yaptığın yamuğa bak, sana sormuşlar kayışı garanti dışı mı tuttu bu servis diye, sen niye hayır diyorsun, adamların dürüstlüğünü överken senin yaptığın şu rezilliğe bak tabiki japonlar gibi olamayızz.

Bana da pek inandırıcı gelmedi hikaye. Ama Yamaha'nın servislerinin kötü olduğunu hep okuyorum. İlginç... Xmax alacaktım oysaki, bu şikayetler yüzünden vazgeçmiştim. İyi ki de almamışım.

bende ise tam tersi bir izlenim oluştu

ufak tefek bir iki ayar için gittim ücret dahi almadılar,ön sol amortisöründe furş da karıncalanma vardı ve keçeleri yırtmıştı.

bakıma gittiğimde gösterdim bana hiç itiraz edilmedi ve fabrikaya form yollayarak yeni gelecek parçanın takılacağını söylediler.

10 gün sonra cep telefonumdan arandım ve randevu verildi,hiçbir ücret talep edilmeden değişti.

ön sol amortisör fiyatı o tarihte 130 ytl idi:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar