####Yamaha'nın adrenalin makinesi####

00__ayamahamotor_800.jpg

hep merak ederdım bu ducatıden baska seri üreticiler bu sele altı eksozu kullanmazlarmı. ama rastladım işte.:) gerçi buell, benelli gibi leri var ama onlar 4 buyuk marka değiller. pek göze çarpmıyorlar.

allahım şu honda 600 rr ın rengine bak süper hondacbr olum sen al bi motor farketmez sanayide sele altına yaptırırız egsozu merak etme:)))))))

ya abiler. bir tek ducati değil biliyoruzda. hemen hemen ducatinin tum racınglerini kastettım. yoksa siz göstermeseniz nerden bilecektım hondanın boyle bır modelo oldugunu canım. sağolun yani :cherry:

free abi motor aldıktan sonra ne işim olur sanayıde selaaltı yapmayı. bence sela altı olmayanlar daha güzel.

tnt_foto11.jpg

aslında sele altı yapan ürecilerin sayısı az da değil ama bunlar ünlenmemiş küçük markalar.

13.jpg

ya abilerbu hondada baska bır sey sankı bu dunyadan değil. en cokta ona yakışıyor ama. ehe h ehe :cherry: ducati hava cıva:)

lan olum hondaxx sen beni deli mi edecen:)) honda resimleri koyuyosun zati deliriyom honda diye:)) süper abi siyah renge bak acayip yakışıyo racinge.....

fireblade' Alıntı:
lan olum hondaxx sen beni deli mi edecen:)) honda resimleri koyuyosun zati deliriyom honda diye:)) süper abi siyah renge bak acayip yakışıyo racinge.....
arkadaşlar bu resimleri sizlen paylaşmak istedim. isteyen çıldırsın isteyen delirsin. belki galeyana gelip motor alırsınız.
free blade dostum. honda hayranı oldugunu biliyoruz. e bizde azıcık hondacıyız. belli olmuyomu. seni dahada delirtmek isterdim ya neyse.:)

yafu kızma honda dostum anladık bizde zaten seninle düşüncelerimizi paylaşmak için forumda açtığın konuya mesaj attık:)))daha çok resim yolla delireyim beni akıl hastanesine kapatsınlar sende kurtul:))))) iyi plan:))) gördük sende hondacısın :))))))

Hondaaa işin sonuuu arkadaslaaarr yaa..kimm ne derseee desiiinnnn :king: :rendeer: :king: görüntüü..kalıte..uzun ömürr..güç..hızz..herşeeeyyyyy...... :thumright: :pl: :rendeer: :king:

en son noktayı cidden sen koydun arkadaş bravo....
kim ne derse desin Honda Honda Honda. bundan yoksa şüphenizmi var. :queen: :queen: ama zannetmiyorum. böyle düşünmezsiniz dimi. yoksa kızarım :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar