Yamaha'landım :D

negandanegadan güzel de bi makina öle o :santa: hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah güzel gazlamalar

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanı dilerim. :cat:

Hayırlı olsun şu karmaşanın içinde mantıklı güzel bi motosiklet bulup almışsın, keyifli günlerde kullan :) :rendeer:

Alakasız ama Grim Fandango yu bende çok sevmiştim, ne varsa 90 larda var :mrgreen:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun çok güzel bir makina almışsınız , kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

Çok teşekkürler arkadaşlar herkesin tekeri düz bassın...

Mt-9,fazer-8 diversion,ve xj-6 diversion,arasında gidip geliyorum,acayip kararsızım,ama hocam sizi tebrik ediyorum,çok güzelmiş Allah nazarlardan saklasın,temiz bir makineye benziyor,merak ettim sahibinden mi aldınız?

Mt-9,fazer-8 diversion,ve xj-6 diversion,arasında gidip geliyorum,acayip kararsızım,ama hocam sizi tebrik ediyorum,çok güzelmiş Allah nazarlardan saklasın,temiz bir makineye benziyor,merak ettim sahibinden mi aldınız?

Evet sahibinden aldım. Bu paralara MT-07 nin sıfırını alabiliyordum fakat hem uzunyol hemde Artçı rahatı bakımından Diversion çok daha tatmin edecekti beni. Birde ben şeklini çok sevdim açıkcası ondan dolayı İnazumadan buralara kadar geldim:D

Umarım sizde istediğiniz gibi bir motor sahibi olursunuz teşekkürler...

Hayırlı olsun tekeriniz her daim düz bassın, grenajlarınız çizik görmesin, güvenli ve mutlu sürüşler dilerim çok güzel bir seçim...

Hayırlı ossuuuuuun :) çok güzel motor :cat:

Çarşamba akşamları Gençlik Cad. sindeki Sefa Cafeye bekleriz, Döngel sok. girişinde(cadde üzerinde). Mesela yarın :wiinkk:

hayırlı olsun. motosiklet deneyimiz var mı acaba? ilk defa motosiklet kullanacaksınız gibi algıladım, inşallah öyle değildir. eğer öyleyse aman haaa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar