Yamaha'landım :D

Merhaba arkadaşlar son dönemlerde Ankara'da trafiğin iyice artması ve benim godzilla misali arabaları ezecek kadar krize girmemden dolayı Volvo C30 marka aracımı satıp Suzuki İnazuma alacaktım fakat ne oldu ne ara oldu nasıl oldu bilmiyorum 2013 4500km'de Yamaha XJ6 Diversion F aldım.

600cc deneyimim olmadığı için şuan dar viraj , dur-kalk , panik fren vs çalışıyorum. Aynı zamanda ileri sürüş eğitimine de gideceğim.

Bu arada Ankara'da buluşma görüşme olursa sizlerle olmak isterim.

Ahanda resimler ;

wjG2d9.jpg

KdA2R7.jpg

:flower::flower::flower::flower:

Güzel ve temiz motor.Keyfini çıkartmanı dilerim:)Arkaya çanta iyi olur diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde binmek nasip olsun.
Bu arada montun markasını verebilirmisin arkadaşım.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Div F güzel makine, ivmelenmesi de harika.. Güle güle kullan.. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vışş süper valla :queen:

Cincik gibi maaşallah,kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile...en sevdiğim renk kombinasyonu bu aradaB-)

Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde binmek nasip olsun.
Bu arada montun markasını verebilirmisin arkadaşım.

Çok teşekkürler.

Mont 4Riders Neo Motomaxte 380 TL çok memnunum hiç bu kadar kaliteli çıkacağını düşünmemiştim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

Güzel ve temiz motor.Keyfini çıkartmanı dilerim:)Arkaya çanta iyi olur diye düşünüyorum.

Çanta şart evet eğitimden sonra alıp takıcam 1 tane hem artçıda rahat eder :D

Teşekkürler...

Cincik gibi maaşallah,kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile...en sevdiğim renk kombinasyonu bu aradaB-)

Çok teşekkürler kat kat güzelleri sizin olur inşallah...

Vay sen arabanı sattınnnn da bu şeytan icadını mı aldın. Allah(cc) akıl fikir versin. Çoluğun çocuğun yok mu senin. Onlara acı bari :pl:

Buna benzer bir yorum yapan olursa beni hatırla :rendeer:

Hayırlı olsun TEKERİNE TAŞ DEĞMESİN İnşallah.

Güzel makina hayırlı olsun dikkat et güclü motor yavas gazlamalar yavas virajlarla alısmaya calıs ilk once koruma demiri taktır yana yatırırsan granajları hemen kırılır cok masraf cıkar Allah kaza bela vermesin.

hayırlı olsun = )

ne kadar hocam makına fiyat ?

çok güzel duruyor maaşallah

Rengine hasta oldum acayip güzel motor hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :thumleft:

Vay sen arabanı sattınnnn da bu şeytan icadını mı aldın. Allah(cc) akıl fikir versin. Çoluğun çocuğun yok mu senin. Onlara acı bari :pl:

Buna benzer bir yorum yapan olursa beni hatırla :rendeer:

Hayırlı olsun TEKERİNE TAŞ DEĞMESİN İnşallah.

Onu diyenler arabada yanıma oturunca korkuyorlardı çok sinirleniyorum trafikte ateş çıkıyor gözlerimden :D Teşekkürler...

Güzel makina hayırlı olsun dikkat et güclü motor yavas gazlamalar yavas virajlarla alısmaya calıs ilk once koruma demiri taktır yana yatırırsan granajları hemen kırılır cok masraf cıkar Allah kaza bela vermesin.

Kaskoda yaptırdım takozda taktıracağım çok teşekkürler...

hayırlı olsun = )

ne kadar hocam makına fiyat ?

çok güzel duruyor maaşallah

Bana 18000 e maloldu hocam teşekkür ederim. Makina Yamaha XJ6 Diversion F 2013

Rengine hasta oldum acayip güzel motor hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :thumleft:

Valla bende beğendim :D Kat kat güzelleri sizin olsun inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar