Yamaha'dan Zam !!

parası olan alsın olmayanda ya baksın ya da 2. el modasına devam etsin

2008 r1 le 2009 r1 arasında 15 bin ytlcik fark var.iyice b..unu çıkardı yamaha bu işin.seneye yeni kasanın fiyatı 35 e düşmezse bende bişe bilmiyorum...

CBA

Abi sen bence temiz bi sw400 baksan bulamazmısın acaba bu fiyatlara.

CBA

Anaa valla 3800 filandı beat. Bunlar harbiden çok şer..sizler sezon açılıyor ya hemen zam..

yamahaya zam,hondaya zam..neye binecez kamasaki alcam bitane

Üzülmedim desem yalan olur babamı motor için kandırma aşamasındayım ehliyete yazıldığımdan haberi var motor almayalım araba bakalım aşamasına getirdim sonra motor tehlikeli vs. derken ısınmaya başlıyordu ybr125 olabilirdi hoş yine olur ama azcık fiyatı artmış.:)

Türkiye için normal zamlar.Bugüne kadar,neydiki şimdiden sonra ne olsaun? Adam haberi verirken,"İndirim oranı!" diye veriyor.Aslında indirim değil,bindirim olduğunu kimse söylemiyor.Benzin'e zammı protesto eden arkadaşlara "Bizim millet tuhaftır,her lafı kaldırmaz.
Vergiye çok der kızar,işten atılır aldırmaz!" diye yazdığımda benimle makara geçmişlerdi.Büyük ihtimal tuzları kurudur.Yakında motorlarını satamayan distribütörlerin yanında alamayan zengin arkadaşlarımız olacaktır.İşte O gün bende yakından takip edeceğim.Gelecek günde bir gün gelecek!:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Temiz Alın 2. El Alın :cherry:

Ben Öyle Yaptım, Gayet Memnunum..

Üzülmedim desem yalan olur babamı motor için kandırma aşamasındayım ehliyete yazıldığımdan haberi var motor almayalım araba bakalım aşamasına getirdim sonra motor tehlikeli vs. derken ısınmaya başlıyordu ybr125 olabilirdi hoş yine olur ama azcık fiyatı artmış.:)

abi aynı durumdayz sen ehliyete yazılmıssın gerçi bnm 1.5 yılım filan var ama şimdiden başlamıştm iknaya xD adama yamahada baskı yapıodm artk kanuni de zongshen a falan ikna etmeye çalısıom xD

gerçi sanki çok ucuzduda bide zam yapıolar ama su 2008 ile 2009 arasındaki fark çok şaşırdm valla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar