iyide kardeş bu fransadaki işçinin yüksek maaş alması alıcıyı ne ilgilendirir,125cc nin 250 cc den pahalı olmasını haklı göstermezki bu,neticede birisi küçük birisi 2 kat büyük güçlü motor,hangi mantıkla çelimsiz motora daha fazla para istiyorlar onu anlamıyorum,yolda giderken R25, R125İ tokat manyağı yapar,,hem fazla para vericem hemde tokat manyağı olucam,olacak işmi,,125,i kimse almaz bu fiyatamt 10 da r1 bloğu ve şasesi kullanılıyor 2 kat fiyat farkı gayet normal hatta az bile, üzerinde harcanan ar-ge parası kat kat fazladır cc olarak bakmayın her şeye, r125 fransa üretimi üretiminde çalışanlar euro ile çalışıyor belkide r25 işçisinden 5 kat fazla para alıyorlar bunlar normal yani
iyide kardeş bu fransadaki işçinin yüksek maaş alması alıcıyı ne ilgilendirir,125cc nin 250 cc den pahalı olmasını haklı göstermezki bu,neticede birisi küçük birisi 2 kat büyük güçlü motor,hangi mantıkla çelimsiz motora daha fazla para istiyorlar onu anlamıyorum,yolda giderken R25, R125İ tokat manyağı yapar,,hem fazla para vericem hemde tokat manyağı olucam,olacak işmi,,125,i kimse almaz bu fiyata
Benden de bir okadar.Motor alıp binmek git gide daha bir lüks haline geliyor, alıp kullanabilecek durumda olmama rağmen bu kadar yüksek fiyatların doğru olmadığını düşünüyorum.Ne kadar sevsem de alıp binmem daha iyi,kimse almasa satışlar düşse belki bir destek gelir ötv indirimi yaparlar firmalar indirim yapar diyeceğim ama sanmam.Ötv indirimi gelmezse motosiklet firmaları zora düşecek gibi.Kendimden pay biçiyorum; Şimdi elimde yeniden motor alabilecek nakitim var şükür ama bu fiyatlardayken değil motor kask bile almam.Git gide fakirleşirken bu hobime yönelemem.Hayırlısı olsun hakkımızda.
R25'i satıp eski japon + araba mı alsam ne yapsam :cherry: Bu kadar değerleneceğini bilseydim babama 2-3 tane daha aldırırdım.
Hocam olaya öyle bakmayın, r125 e motora yeni başlayan 16 yaşındaki ergenler biniyor avrupada, 20 sine gelince r6 22 sine gelince r1 alır. Bizim ihtiyacımız için üretilmedi tamamen alım gücü yüksek avrupa ülkeleri için kendileri.
benim motor 8 lira zamlanmiş. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...