Ya beyler neyin kotulemisi bu Allah aşkına senin ülkendeki sećimden yasadan elim japonuna ne 1 hafda kadar once bir konu vardi ben artik yamahaya kizamiyorum diye ne yaziyordu biz pahali satalim az alsinlar apaciler ergenler almasin 250 lilik motoru çip taktim egzoz yaptim 600 lük edasıyla 193 görüyom diyp aa yatak sardi aa kitledi yağ pompası yetmiyor yamaha kaliteyi bozdu demesinler diye 10.000 milyarlik malı 15.000 e 20.000 ye sat az alsinlar alanda kıymetini bilsinler diye uraşiyorlar yoksa bajajda dolar ustunden anlaşmalarini yapiyor onlarda bindire bilirler burdaki maksat pağali olsun bozmasinlar bizide lekelemesinler başka birşey deyil siyaset yok avrupa kiskaniyor ekonemi cokuyor felan filan.
Şaka la şaka batıyoz oğlum 3Sene once gürselde evler 150.000 200.000 milayrdi ayni ev 600.000 den emlakcida komisyonsuz hali dolar bu gece 5 olsa yarin fiyatlar artmaz ama 1 haftaya uuuu abovv dersin fiyatlara.Yamahanın iç politakasını bilemem ama onlarda biraz uraşmak istemiyor olabilirler nie Bir ducati olmasınlarki.Bu arada az bekleyin biz çook ileri bir ülke olup herkezi kendimize kiskandirip hava atıcaz
Şaka la şaka batıyoz oğlum 3Sene once gürselde evler 150.000 200.000 milayrdi ayni ev 600.000 den emlakcida komisyonsuz hali dolar bu gece 5 olsa yarin fiyatlar artmaz ama 1 haftaya uuuu abovv dersin fiyatlara.Yamahanın iç politakasını bilemem ama onlarda biraz uraşmak istemiyor olabilirler nie Bir ducati olmasınlarki.Bu arada az bekleyin biz çook ileri bir ülke olup herkezi kendimize kiskandirip hava atıcaz
Son düzenleme: