YAMAHADAN BİR ZAM DAHA ! 28.04.2017

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne dir dir ediosunuz ya ne kadar nankör adamlarsiniz.avrupa bizi kiskaniyor tüm dunyada biz konusuluyoruz milli gelir aldi başini gidiyor sayamadim kacinci kopruyu actilar.bunlar daha iyi gunler 250 ccler 30 bin rakamlarini görucek isallah.not:mutlu r25 kullanicisi

Piyasa 1.elden fiyatliyor kabul ama 2016 kasım aralıkta 48.500 sifir r6 vardi almadım. Şimdi dadas yamaha duzce 55 istiyor,almicam zaten 2016 yı ama psikolojik olarakda içime sinmiyor fiyat, teknik olarakta.

Ya bakiyolar bu ulkenin insani on katini da yapsan alir. Yapiyorlar yine satiyor yine satiyor. 65bin€ luk arac burada 700bin te le abartmiyorum. Zengin olsan almazsin!! Cunku salak olmamalisin! 3ay fazla degil herkes boykota gitsin bak gor vergi mi kalir zammi kalir...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

Zengin veya fakir ne olursan ol akilli olmak lazim. Kaldiki zengin adam daha hesapcidir.ama bizim ulkede cok degisik...
125 lik motora 20 bin veren zengin (!) var mıcidden?

Az daha koy araba al olmuş gerçekten. Sanırım motosiklet olayını Türkiye'den tamamen kaldırmak istiyorlar, sonunda herkes arabaya binecek, günümüzün 4-5 saati yollarda geçecek.

Honda'nın müşterileri arttı demektir. Yeni satış birincisi görünüyor bu fiyatlarla ama Honda'nında Yamaha ile baş edebilecek modeller getirmesi lazım. Mt25 için alternatif mesela. Pcx için arka disk fren mesela ve abs.

Tracer 700 + adam gibi ekipman 45.000

R 25 + adam gibi ekipman + ehliyet 25.000 birde R25 i düşür sana 30.000 , Uuuuu beybii :cherry:

Az daha koy araba al olmuş gerçekten. Sanırım motosiklet olayını Türkiye'den tamamen kaldırmak istiyorlar, sonunda herkes arabaya binecek, günümüzün 4-5 saati yollarda geçecek.

Araba fiyatlarından bi habersin sanırım, 2 yıl olmadı daha kuzenim Polo 1.2 aldı 42,500 e şimdi başlangıç fiyatı 62 bin tl cik.. durmak yok soymaya devam..

Audi a7 luks muks eyvallah ama 65bin€ trye satis fiyati vergiler dahil son 700 kaat saka gibi akil tutulmasi soyunup bagira bagira kosacaz yakinda delirip
Araba fiyatlarından bi habersin sanırım, 2 yıl olmadı daha kuzenim Polo 1.2 aldı 42,500 e şimdi başlangıç fiyatı 62 bin tl cik.. durmak yok soymaya devam..

atlar piste çıktı
start verildi ve koşu başladı
iç kulvardan gelen mavi yamaha koptu geliyor
finish düzlüne varıldı mavi yamaha bir boy farkla..... mı acaba ?

Paranın değeri yok. Yamahanın zam filan yaptığıda yok.
r125 19900 burada , an itibariyle 20250 almanyada. Buyrun burda yakın bakalım. Yamaha mı zam yapmış yoksa bizim para mı pul olmuş?

Üretmeyip, kule kule inşaatlar yapıp kutu kutu daireleri milyon liralara satan ahlaksız , tahammülsüz bir toplum olduk. Ne bekliyoruz ki kendin üretmezsen, adamların parasıyla alıp satarsın ve sonrada sızlanıp durursun. Herkes hak ettiğni yaşar, biz de bunu yaşıyoruz. Malesef.

Son düzenleme:
bı yerde okumustum nerede oldugunu sımdı hatırlayamadım yamaha turkıye ıcın fıyat polıtıkasını yukseltmıs sebebı ıse '' turkıye'de yamaha motosıklet kullanan kısılerın motosıkletlerını bılıncsız ve hor kullandıklarını gozlemledık , yağ pompası sorununu kabul ettık fakat tamamen yagsız bırakılan motosıkletlerı de ucretsız servıs ve parca temınını sagladık . bundan sonra turkıye'de kı fıyatlarımızı yuksek tutup daha bılınclı suruculere yonlenecegız , yuksek kar marjı ıle daha az motosıklet satacagız '' gıbısınden bır yazı okudum ama nerede hatırlamıyorum .

kısaca yamaha turkıye kullanıcıları ıcın bilemiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar