Örnek olarak; Xmax 250 aylardır stoklarında yok ama ne hikmetse düzenli olarak zam yiyor.
Stoklarda yok çünkü peynir ekmek gibi sırayla gidiyor. Bayilere sürekli yeni modeller geliyor ve geldiği gibi satılıyor. Orta kesim kalmadı artık. Ya zenginiz ya fakir. Ne kadar şikayetçi olsak bile hala 250 cc motorlara 50 bin tl veren bir toplumuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
89bine Triumph Trident aldığım için şükürler olsun
Güle güle kullanın hocam. Motoru teslim aldıktan sonra bol bol fotoğraf ve video bekliyoruz.

Aynı parayı kara düzen Mt-07'ye vermektense, en azından 2 modlu, tcs'li, kaydırmalı debriyajlı, kaliteli markaya yatırmak daha mantıklı. Devir Triumph devri. Japonlara elveda diyeceğız ufaktan. :king:
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------
bu gelen daha ilk zamn.
mart ayında bi zam daha gelebilr ben r25 kullancıısıyım.
tahminimce mart ayında 59.500 den fiyat acıcaklar .
Mart ayından önce Şubat var daha sırada hocam. Şubat ayında da patlatacaklar yeni zamları. Mart ayında da 2021 modellerin yeni zamlı fiyatları gelir. Mart ayından sonra R25 60 bin bandını geçer, ülke ekonomisi böyle devam ederse. Bu böyle bakalım daha ne kadar gidecek...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
Çankırı gibi reis aşığı bir memlekette reisin talimatına rağmen döviz alıyorlarsa ben bir şey demiyorum. Sorsan en milliyetçi onlardır. Ha keza milliyetçiliği ile meşhur Kayseri'de de evler euro ile kiraya veriliyor.
Eee bizim millet kolay yoldan para kazanmanın peşinde çünkü hocam. Reis emir bile verse yine dinlemez kimse. Çünkü düdüklemeyi seven bir milletiz. Araçları artık araç olmaktan çıkartıp, kısa yoldan kar edebilme amacı edinmeye başladık. Kimse artık uzun vadade elinde araç tutmuyor. Serbest piyasa olduğu sürece al satçılar çoğalmaya devam edecek. Ama bu yükselişin elber bir düşüşü olacak. Yavaş yavaş, kimsede canlı para kalmamaya başladı çünkü. Faizler de yeniden yükseldi. Titanic misali yavaşça batıyoruz...