yamahada üzmeye başladı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aldığım gün torpido kapağı sık sık düşüyordu,yaptılar hala düşüyor,şuan 11500 km de 7000 km den beri bazen çalışmıyor bazende zor çalışıyordu 2 gündürde kırmızı ışıklada durunca stop etmeye başladı,çalışıncada arka tekerlek hızlı hızlı dönmeye başladı servise götürdüm aletle arızayı buldular sansüde sorun varmış giderdik dediler fakat bugün tekrar başladı aynı sorun. bide stop edince bende gittim servise bıraktım motoru,beyni gitmiş fakat buseferde fabrikada beyin yok 5 gün beklememi sölediler,fabrikayla konuşmamdan snra eğer varsa bana parça gelene kadar yarın motor verebileceklerini sölediler,inş vardır mağdur olmayız bekleyip görcez bakalım,aynı sorunları diğer çin mtorlarındada defalarca yaşadım ama 3 saat bile beklemedim hemen parçayı takıp yoluma devam ediyordum.yamaha motorum var ama serviste yatıyor.

gecmis olsun oncelikle, japon diye sorun cikarmiycak degil tabiyki sans isi aslinda

ümmet abi geçmiş olsun:rendeer:

umarım başka sorun çıkmaz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ala ala geçmiş olsun ümmet abi nasıl iş o öle çık çık

ah be abim nazar değdirdiler sana

Tr şartlarında 5 günbeklersen yine iyi. elalemin motoru 2 ay yatıyo. warsa elimizden gelebilecek bişi hertürlü yardımcı olurum abi

xmax'in böyle elektrik problemleri olmasaydı falcon yerine alırdım onu..
geçmiş olsun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesin çinliler girmiştir fabrikaya saka bi yana sonucta çin japon italyan neolursa olsun bayilerin oldugu ulke turkiye işte en önemlisi bu

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gecmis olsun oncelikle, japon diye sorun cikarmiycak degil tabiyki sans isi aslinda
kardeşim sana katılıyorum ama hiçolmazsa parçası elinin altında olmalı yada satmamalısın,oynarken çocukların birinden taş geldi geçen hafata granaj kırıldı parça yok 1 aysonraya gün veriyorlar normalmi yani,allahtan mt çıkartması vardı kamafulaj yaptım

Parçalar için verdikleri süre bir yana; fiyatlarıda uçmuş durumda.

kardeşim sana katılıyorum ama hiçolmazsa parçası elinin altında olmalı yada satmamalısın,oynarken çocukların birinden taş geldi geçen hafata granaj kırıldı parça yok 1 aysonraya gün veriyorlar normalmi yani,allahtan mt çıkartması vardı kamafulaj yaptım

abi bu konuda dort dortluk haklisin iste isin bu kismindada Turk usulu giriyo isin icine tabiyki standartlara uyulsa stoklari olmasi gerekir ama kim var denetliycek bilmiyorum umari son olur senin icin

Ümmet Abi, öncelikle geçmiş olsun. Seninkine benzer bir sorun bende yaşadım. Belki motorundaki sorunun aynı olma ihtimali de var. Bende sıkışık bir trafikte ilerlerken motor stop etmeye başladı. Çalıştırıyorum, stop ediyor defalarca. Ama gaz açıncada stop etmiyordu. Zar zor servise götürdüm. Servis motoru bırak yarın gel deyince gittim eve söktüm gerekli yerleri bakarken bakarken bir kelepçenin izini gördüm, ama kelepçe yerinde yoktu: hava filtresinden gelen ve karbüratöre bağlanan yerde adaptör görevi gören parçadaki(filtreyle karbüratörü birbirine birleştiren) parçadaki kelepçe yerinde yoktu. Kelepçenin kendi kendine düşmesi imkansız. Belliki kırılmıştı. Bir kelepçe alıp yerine taktım sorunu çözdüm. Bunun haricinde bir problem henüz yaşamadım. 8000 km. deyim. Becerebilirsen sorunlu yerin fotosunu koyayım

Resimde görüldüğü gibi kelepçenin izi var. Kelepçe olmayınca açıklıktan hava alıyor ve stop ediyor.

Son düzenleme:
sen bu topıcı acarken tum yamahalardan bahsedıomussun gıbı olmus ben suana kadar pek sorun yasamadım yamahamla

üzüldüm valla.. ama baya gezdin be abi bırak arada hastalansın böyle nazardır bişi olmaz :rendeer: en kısa zamanda halolur inş..

Abi geçmiş olsun öncelikle...

Servis değiştirmeyi deneme gibi bir şansın yokmu abi..:silent:

sen bu topıcı acarken tum yamahalardan bahsedıomussun gıbı olmus ben suana kadar pek sorun yasamadım yamahamla

O adam canı sıkıldı mı ay da bir Türkiye turu yapıyo...

Abicim olur böyle şeyler, napsın motor, afalladı tabii.. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar