yamahada üzmeye başladı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
biz sana zamanında ne dedik? 10 tane x-max bir tane honda foresight etmez.. sen dinlemedin gittin aldın. şimdi uğraş.. biz burada bir senedir millete anlatamıyoruz, koç-yamaha servis işinden anlamıyor yada işine gelmiyor. bu sebeple hayatta yamaha almam. sırf servis sıkıntısı yüzünden
birader dövseydin bariya hehe:p:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yahu Ümmet kardeşim, sen sahiden ümmetsin ha! :cyclopsan
Bazı sabırsız üyelerin, topiğin tamamını okumadan yaptıkları komedi yorumlara hiç aldırmıyorsun bile... :pr:
Ben olsaydım, hepsini sıraya dizip falakaya yatırırdım valla. :queen:

Ümmet abi çok geçmiş olsun, baktın çok sıktı satar kurtulursun, bütün Türkiye'yi gezmiş birine sorunlu motor yakışmaz, ara sıra kullanan biri olsan tamamda ....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gerrçekten ben nasıl motor almışım ya.....sorunları birtürlü bitmiyor 2 gün dediler pazartesiye kaldı motor,yeminediyorum çinli motorumu araroldum onda çok sorun yaşadım ama hiçbukadar ayrı kalmadım maksimum sabah veriyordum öleden snr alıyordum nedeni ise parçası hemen hazır,motora alışık biri için çok zor ve kötü bir durum,allah kimsenin başına vermesin.

geçmiş olsun Ümmet abi bu akşam senin için gelip seni görmeyi umud ediyordum..
bu gelemiyecesin anlamınamı geliyor ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ah be Ümmet ağbi keşke Aprilia alsaydın sende biliyorsun scooter İtalyan işidir.Neyse artık olan olmuş işallah bundan sonraki motosikletin İtalyan olurda böyle sorunlardan kurtulursun keyifle motora binersin:cat:

Valla geçmiş olsun Ümmet Abi Senin motoran bizim sitede yatıyor brandayla ama erken emekliye ayırdın gibime geliyor daha cok iş düşecek galiba ona :D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla geçmiş olsun Ümmet Abi Senin motoran bizim sitede yatıyor brandayla ama erken emekliye ayırdın gibime geliyor daha cok iş düşecek galiba ona :D
evet sunadaydı tel etti ben kullanmıyorum yamaha servisten çıkana kadar aldiye bende bugün aldım şimdi ona biniyorum:bounce:pazartesi gene aynıyere bırakçam:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun Ümmet abi...Yoksa en iyisi Mondial 125 MT'mi çıktı :)

Yeni görüyorum topiği. Ümmet abi çin malı motordan çok olunca parça sorunu olmuyor tabi. Bindiğin yamaha pahalı sonuçta diğerlerine göre. Servisler de ellerinde tutamıyorlar her parçayı haliyle. Ama 1500 ytl lik çin malı motorun tüm parçaları ellerinde bulunabilir. Benim mondial de öyleydi.

Ümmet Ağabey, geçmiş olsun, umarım sorunlar en kısa zamanda tamamiyle çözülmüş olur.:cat:
Seni motorsuz bırakmak insafsızlıktır. Servise buradan az fırça atayım: hişş Yamaha! Çabık olun bir daha görmeyeyim bakh:p:p
Bu arada abiy, benim Foresight lazım olursa her zaman verebilirim, sen pin ben yayanda gezerim:rendeer:

demek ki bir motora iyi demek için bir çok açıdan bakmak lazım.yedek parça ,servis ,parçanın bulunabilirliği,parça fiyatları ve malzeme kalitesi gibi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bugün itibarı ile motorum servisten çıktı,bukonuda bana zaman ayırıp özel ilgerinden dolayı,başta yamaha yedekparça teknisyeni mehmetalibeye,remzi beye,kardeşler motordan salim ustaya,harun usta ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.
not:gereksiz yere panik yapıp zaman zaman tel arayarak yetkilileri rahatsız ettiğim için özür dilerim.

son olarak motoruma kavuşmak muhteşem bir dyguydu.

bugün itibarı ile motorum servisten çıktı,bukonuda bana zaman ayırıp özel ilgerinden dolayı,başta yamaha yedekparça teknisyeni mehmetalibeye,remzi beye,kardeşler motordan salim ustaya,harun usta ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.
not:gereksiz yere panik yapıp zaman zaman tel arayarak yetkilileri rahatsız ettiğim için özür dilerim.

son olarak motoruma kavuşmak muhteşem bir dyguydu.

:cat::cat:sevindim abi kavuşmuşsun motoruna :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar