yamaha zuma 125

mrblar arkadaşlar yamahanın önümüzdeki günlerde türkiyede satışa sunulacak olan scoteri yamaha zuma 125 hakkında bilgi sahibi olan var ise bilgilendirirseniz sevinirim fiyatı yurt dışında 3000$ civarında olduğu söyleniyorr net bilginizi paylaşmanızı bekliyorum

avatarındaki motor ise Tr de olan Nouvo modeline benziyor. SAdece ön tarafı değişik. Lakin yurt dışında nouvo modelinin buna benzeyen versiyonalrı mevcut idi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçen İnnova İ hakkında kapsamlı bir çalışma yapmıştım nette rastgeldim ,enjeksiyonlu ve yine otomatik vitesli olacak sanırım.Ama fyatını beğenmedim burada 5000'i çıkaran az olur.

yamaha zumanın yamaha bws fi 125 'den farkı sadece fardır ve 3000 dolarsa uçmuşlar yani

gerçi fi'nin veriler çok kuvvetli 4 subablı güçlü bir motora sahip ama fiyat çok

Görünüşe göre sağlam giden bir 125 cclik scooter.Bir çok videosuvar youtube da Türkiyeye gelse fiyatıdirek 6 bin civarı olur kimse almaz :p
[YT]oSjDpJ1L2zk&NR=1[/YT]

bence değmez.motosiklete göre çok pahalı bi makine.ama normal bvs en iyisi.tek sorunu yakıt.ama duz duvara tırmanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar