Yamaha YZFR1 çalındı

olay 09.06.2010 tarihinde saat 19.30 dagüvenlik klubesının yanından adam elini kolunu sallayarak guvenlıge selam vererek mooru alıp gitti peşinden gittik ama yol catal ayrımından bız uste o alta donmus neyse yakalayamadık.

sonra motoru aldıgımız yere gidip calındıgını soyledıkadam wah wah dedı hadı gıdelım karakola v.s v.s gittik tuttanak tutuldu sonra ıfade fln alındı motoru satan kısı bıze ıste bı kac yerde olabilir vs dedi ama yok biz oraya gitttk ama eli bos olarak geri donduk sonra sorduk en az 10 kisiye fln olayı anlattık daha satısını alamdıgımız motoru caldırıyoruz ve motorun yedek anahtarıdnan bu adam bıze hıc bahsetmedı adamı elımızde kanıt olamdıgı ıcın suclayamadık ama allahtan adam hem EDS hemde Mobesa kameralarına yakalanmıs hemde kasksız bız bu adamın yanına 5 gun once gıdıp motoru calanın goruntusunu aldık dıyınce adam telaslandı ama ben caldım dıyemezdı demedıde zaten tanıdıkalrın sayesınde mobesa merkezınden noktaya kadar tespıtı yapıldı ama motor mahalle arasına gırdıgınden orada bı sıkıntı var saece BİMER e kada basvuru yaptık kı emlıyet onu o gun zaten anons olarak gecıo hızlı gıden kasksız bı motor dıe ama umursayan yok neyse sonuca gelelim adamın her yonden görüntüsünü aldık polsi merkezine yarın vericez adamın resmini gazeteye vericez odul koyucaz bız artık motordan vazgectık o adamı ısyoruz cunkı güvenlik klubesınde girşte çıkısta kayıt cıhazı olmadıgından hem guvenlıge hemde site yönetimine 4.5 bin vererek 2 tane avukat tutup dava ettık kazanma sansımz %99 oldugunu soyledıler yanı bız her turlu parayı alıcaz ama sorun su bu motoru calan kım kımler bu zıncırde var onları bulabilmek buldugumda sırf o adamın bacagını kırmak ıcın beyzbol sopası aldım kı bıdaha vites degıstıremesın yanı ınsanın canından parca almıs gıbı bıse oluo ben sıze motorun resmını koyucam plakası 34 JVS 76 istanbul küçükçekemce ikitellide oluyr u olay gören veya duyan olursa odul olarak binlira verıcez yanı anlacyagınız 2. bi motor parası harcadık artık o aamla hesaplasmaya geldi sadece sıra

Bulanların gorenlerın 0507 365 44 12 e cagrı atmaları bile yeterlı olacaktır.
sinrili olunca insan yazım hatası yapabiliyor yazım hataları ıcın özür dilerim.

Motorun en belirgin yeri Arka stop lambaları yok Mavi led ışık var sadece

Son düzenleme:
adamı resmide varmış
heralde hada önceden sabıkasıda vardır bulmak kolaylaşır umarım
geçmiş olsun

geçmiş olsun hakkına erersin umarım...demeye söz bulunmuyor böyle durumlarda!
ama ben tam anlayamadım motoru eskı sahıbı mı calıyor yada çalınmasında parmağı mı var?niye siz elimizde fotoğraf var deyince telaşlandı:silent:adam sanki normal gezmeye çıkmış şu pişkinliğe bak ne maske ne kask vs tez zamanda yakalanır inşallah

İNŞ. KISA SUREDE ELE GEÇİRİLİR..şaka gibi guvenlik kulubesi onunden çalınıyor varmı böyle bişey ya... bu işi yapmak ustalıklı birisinin yada yedek anahtarı olan birisinin yapacağı bir iş bence ... olayın mutlaka ustune duşun ve izinin bittiği yerden itibaren motoru o mevkide parçalanmadan bulun derim... sonuçta para saymışsınız... her ne kadar adamla yuzleşmek hak olsada motorunuzu kurtarmayada bakın... tez zamanda yakalanır inş.

arkadaşım geçmiş olsun inş. bulursun motosikletini.
ama benim anlamadığım satışını üzerine almadığın bi araç üzerinde nasıl hak iddaa edebileceksin yasal olarak?:pale:

Öncelikle geçmiş olsun. Ayrıca sen bir şekilde zararını karşılarsın ama elemanı yakalasalarda bi cacık olmaz...

satanın işi başka birşey değil:S dostum onun bunun evladını bulduğunda başlık aç bende gelirim :pr:

geçmiş olsun dostum umarım bir an önce bulunur yada paranızı alırsınız.şu ödül meselesine gelince motor sever ve binen arkadaşların senin motoru görünce sana karşılıksız yardım edeceginden emin ol çünkü senin başına gelen bu şerefiszlik hepimizin başına gelebilir tekrar geçmiş olsun.

Esenyurt, Zeytinburnu, Bahcelievler, Aksaray.

Buralardan cikar o motor cikarsa.

Zeytinburnunda Adnan Senses benzinliginden itibaren yol ustundeki atalyolere tek tek gir bak.
Bahcelievlerde bulman gormen zor iyi saklarlar.
Esenyurt ta motoru bulsan bile vermezler kan cikar.
Aksaray olursa sansin baya var ara polisi gelsin halletsin hemen.

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
buyuk gecmıs olsun bende ocakta gungorenden caldırdım bulunmadı umarım senın magdurıyetın gıderılır aldıgın adam yedek aqnahtarı vermedıyse ve guvenlık klubesının yanından elını kolunu sallayaqrak guvenlıkcıye selam verıp alıp gıttıyse sana satanların calmış olma olasılıkları oldukca yuksek mobese kameraları ısıne cok yarayacaktır

buyuk gecmıs olsun

Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bulursunuz motorunuzu. Bir şey aklıma takıldı adam motoru nasıl alıyor? Eğer anahtar kullanıyorsa satıcıyı suçlayabilirsiniz gibi geldi bana.

Büyük geçmiş olsun. Büyük ihtimalle satan çalmıştır senin de şüphelendiğin gibi. Aslında ilk yapılması gereken motoru alır almaz kırmızı anahtar ile hemen immobiliser hafızasını silip elimizdeki siyah anahtarları ( veya anahtarları) tekrar tanıtmak. Bu durumda satıcıda olan tanıtılmamış anahtarlar işe yaramaz, sadece gidon kilidini ve depo kapağını açar. Ben de motoru aldığımda bir siyah anahtar eksikti , ben de öyle yaptım. Kırmızı anahtarı olmayan motoru da kesinlikle almamak gerekiyor.

şerefiszler yha böylelerini öldüreceksin çok sinir oldum yha ..:pr:

geçmiş olsun umarım seni daha fazla yormadan motorunu bulup maduriyetini giderirler inş....
bu olay sebebi ile üye olmuşsun ama bundan sonrada katılımcı olursun bize..

Çok Geçmiş Olsun Avukatlar Gerekeni Yapıcaktır Zaten Avukat'lar Size Gereken Bilgi Vermiştir Mobese Çok İşinize Yarıycak Bu Konuda Davanızda Haklı Çıkıcağınıza %100 Eminim.

Bi Kaç Bişey Daha Eklemek İstiyorum Herkezin Dikkatli Olması Gereken Bi Konu...

2.El Motosiklet Alımlarında Karşı Taraftan Motoru Alır Almaz Ruhsatı Aynı Gün İçersinde Kendi Üstünüze Yaptırmanız Sizin Avantajınıza Olucaktır Ayrıca 2.EL Aldığınız Motosikletin Markası Modeli Ne Olurla Olsun Kontağını Bir An Önce Değiştirip Motoru Artı Bir Zincirle Kilitletiniz Bunlar Sizin Avantajınıza Olucaktır.

Tekrar Geçmiş Olsun Gelmişleri Bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar