Yamaha YZF R6

ravian bende bir yılımı yedim o yüzden gece gündüz lanet olsun Online oyunlara :D Artık consol da bile oyun oynamıyorum :D

Evet Haklısın.Bende Online Oyun Oynamaktan Nefret Ederim Saten Oynamıyorumda Sadece Oyunu Yazıp Geliştiriyorum Ve Kullanıcılara Satıyorum :)

( Bi Yandanda Konu Başlıgına Bakıyorum Birde Mesajlara Bakıyorum... :) )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mesleğinden ötürü tebrik ederim. Gerçekten kafayı çalıştıran çalmadan çırpmadan (oyunda böyle bişi var mı bilmiyorum :p ) da güzel paralar kazanabiliyor işte. Helal olsun. Amman diyim çok iyi bilmemekle birlikte bu oyunların zamanının geçeceğine dair şüphelerim var. Hoş benim üzerimden bir travian olayı geçti belki ondan bu online sektörü bitecek diyorum ama yeni nesil geldikçe de bitmesi zor tabi ...

Elbette ki oyunun yapımcılarından izinsiz özel server açmak yasal değil. Yine de Türkiye'de digital IP yasaları olmadığı için bu tür serverlar kapatılmaz.

Ama bravo, senin için güzel bir gelir kaynağı olmuş.

Elbette ki oyunun yapımcılarından izinsiz özel server açmak yasal değil. Yine de Türkiye'de dijital ip yasaları olmadığı için bu tür serverlar kapatılmaz.

Ama bravo, senin için güzel bir gelir kaynağı olmuş.

Evet Haklısın.Bu Oyun Kendi Dosyalarını Kendisi Paylaştı Ve Şimdi Bu Dosyalarla Yapılanlar Orjinal Oyundan Daha İyi Bir Şekilde.Yani Artık Orjinal Oyunu Degilde Daha İyisini Daha Gelişmişini Oynuyor Kullanıcılar.

Şu an fena halde sövüyorum kendime :) Biz ergenliğimizi counter-strike, kız msn'si derken boşa geçirdik, adam çalışmış didinmiş şimdi bir dünya geliri var :)

Çekil git gözümün önünden, gelme bu foruma.Senin yüzünden hayatıma lanet ettim :mrgreen:

Şu an fena halde sövüyorum kendime :) Biz ergenliğimizi counter-strike, kız msn'si derken boşa geçirdik, adam çalışmış didinmiş şimdi bir dünya geliri var :)

Çekil git gözümün önünden, gelme bu foruma.Senin yüzünden hayatıma lanet ettim :mrgreen:

:D :D Dedigin Ergenligi Bende Böyle Motor Alarak Yaşıyorum İşte.MSN , Kız , CS Dir Ölye Şeylerle İşim Olmaz... :D

gerçek kardeş :D yani kardeşlerin parası abilerinin parasıdır dimi :) şaka bir yana gerçeten tebrik ederim bu yaşta bu şekilde para kazanıyorsan helal olsn

gerçek kardeş :D yani kardeşlerin parası abilerinin parasıdır dimi :) şaka bir yana gerçeten tebrik ederim bu yaşta bu şekilde para kazanıyorsan helal olsn

Ayıp Ettin Tabi Abilerimin Parasıdırda :mrgreen: :mrgreen: Şuan İşte YZF R6 Almakla Uğraşıyorum Güzel Bitane Bulup Alsam İçim Rahat Edecek Valla :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------

Bu Konuyu YZF R6 İle İlgili Açmıştım Ama Başka Bir Konu Oldu Neyse. YZF R6 İle İlgili Bilgisi Olan Var mı ?

:) Kardeşim Metin2 Yaşım 17 Ve 1.5 Yıldır Bu İşle Uğraşıyorum.Allah'a Şükür Gelirim Yaşıma Göre Çok Çok İyi Aylık 5 - 6 Bin TL Arası Gelirim Var.

vay anassini be :) kardesim yasim benimde 17 ve 12 senedir ogrencilikle ugrasiyorum Allaha cok sukur gelirim haftalik 40 lira (baba parasi ) hayatimda hic.5000 lirayi bir arada gormedim ve anadolu lisesi son siniftayim sırf motor alabilmek icin ders calisiyorum birak ninjayi satip r6 almayi cıbır 125 in hayalini zor kuruyorum birikmis 600 lira param var (o da iki bursluluk maasini biriktirdim ) onunlada kask alacam kisacasi adaletini s..... dunya :) ama helal olsun kac seneni bu ise harcamissin yuru be kim tutar seni ;)

vay anassini be :) kardesim yasim benimde 17 ve 12 senedir ogrencilikle ugrasiyorum Allaha cok sukur gelirim haftalik 40 lira (baba parasi ) hayatimda hic.5000 lirayi bir arada gormedim ve anadolu lisesi son siniftayim sırf motor alabilmek icin ders calisiyorum birak ninjayi satip r6 almayi cıbır 125 in hayalini zor kuruyorum birikmis 600 lira param var (o da iki bursluluk maasini biriktirdim ) onunlada kask alacam kisacasi adaletini s..... dunya :) ama helal olsun kac seneni bu ise harcamissin yuru be kim tutar seni ;)

Hayat İşte. Uğraşırsan Daha Kolay Yollardan Bile Kazanmanın Yolu Var :)

Hayat İşte. Uğraşırsan Daha Kolay Yollardan Bile Kazanmanın Yolu Var :)
haklisin ama bugun sinifta motorla alakasi olmayan bi arkadasa babasi gel olum sana motor aliyim demis ve ehliyet kursuna kaydolmuslar ben ise motorla ilgili okunarak ogrenebilecek herseyi biliyorum babam yok diyo bi de sen r 6 aliyon yani koyan koyana anlayacagin :) ama ne diyelim "kaza ve kadere iman " tekerin duz bassin :)

haklisin ama bugun sinifta motorla alakasi olmayan bi arkadasa babasi gel olum sana motor aliyim demis ve ehliyet kursuna kaydolmuslar ben ise motorla ilgili okunarak ogrenebilecek herseyi biliyorum babam yok diyo bi de sen r 6 aliyon yani koyan koyana anlayacagin :) ama ne diyelim "kaza ve kadere iman " tekerin duz bassin :)

" "kaza ve kadere iman " tekerin duz bassin " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: İnşallah :mrgreen:

Kardeş Ben 8 yılı aşkın Knight Online World Oynadım Tr de en çok oynanan ve en çok paranın döndüğü oyundu Halada öyle diye tahmin ediyorum
İyi ekmeğini yedim ve iyi ekmek kaybettim
Bu Privateleri TurkKo lar böyle kolay açılmıyor açılsada Böyle büyük paralar dönmüyor diye biliyorum
Kaldıki seninki Private Gerçek Metin2 de biz Üsko diyoz onda bile online 300.000 üye yoktur ilginç bir bilgi yazdın buraya şaşırdım
Sitenin Linki atarmısın merak ettim.

Kardeş Ben 8 yılı aşkın Knight Online World Oynadım Tr de en çok oynanan ve en çok paranın döndüğü oyundu Halada öyle diye tahmin ediyorum
Bu Privateleri TurkKo lar böyle kolay açılmıyor açılsada Böyle büyük paralar dönmüyor diye biliyorum
Kaldıki seninki Private Gerçek Metin2 de biz Üsko diyoz onda bile online 300.000 üye yoktur ilginç bir bilgi yazdın buraya şaşırdım

Kardeşim O Kadar Online Sayısı Tabikide Yok.Oyunumda Kayıtlı Hesap Sayısı O Kadardır. Ama Günlük Online Sayısı Hep +1000 Üzerinde Yazın +1500 Üzerindeydi.

dediğin oyundan 150 000 tl ye yakın para kaldıran arkadaşım vardı...adam süreli yurtdışı ile yazışıyodu bu oyun mevzuuna...karakter mi satıyorum falan diyodu pek hatırlamıyorum şimdi...3-4 yıl önceydi...

dediğin oyundan 150 000 tl ye yakın para kaldıran arkadaşım vardı...adam süreli yurtdışı ile yazışıyodu bu oyun mevzuuna...karakter mi satıyorum falan diyodu pek hatırlamıyorum şimdi...3-4 yıl önceydi...

Dogrudur Almanlar Bu İşin En İyisi Orayla Konuşuyodur

Aylık 5-6 bin gelirin var :) (Bu kadar parayı hiç gördün mü bilemiyorum)
Yaş 17
Motorun 14 bine satılıktı
Maddi sıkıntın vardı ( 17 yaşında bir arkadaşın milyarlık ne maddi sıkıntısı olur ?)
Artık yok
Ama hala satılık
Şimdi 25 bine motor alıyorsun ?

Valla hayat hızlıda bu kadar hızlı mı bilmiyorum.Hikayene inanmak güç. :silent: :queen:

Aylık 5-6 bin gelirin var :) (Bu kadar parayı hiç gördün mü bilemiyorum)
Yaş 17
Motorun 14 bine satılıktı
Maddi sıkıntın vardı ( 17 yaşında bir arkadaşın milyarlık ne maddi sıkıntısı olur ?)
Artık yok
Ama hala satılık
Şimdi 25 bine motor alıyorsun ?

Valla hayat hızlıda bu kadar hızlı mı bilmiyorum.Hikayene inanmak güç. :silent: :queen:
+100000000000000000000000000000000000000000000

dostum metin2 den okadar para gelmez abartmayın ben 2 yıl call of duty serisi server sattım ve minecraft sw de sattım gelirim 900 tl küsür gider 450 tl di metin2 yede el atıcaktım baya araştırdım uğraş istediğinden vaz geçtim geliride okadar değil hatta bir ara bir tane oyun sitesinde editördüm onların reklamınıda yapıyordum karşılıklı reklam tabi bu sitede baya ünlü bir sitedir kısaca bol keseden atmayalım :) bu işlerle uğraştım sıkıldım bıraktım ama uğraşan arkadaşlarım var :) en fazla 1.000 tl kar edersin

bence saçma. ben de klanlar oynadım o kadar 20.000e yakın para döndüğünü sanmıyorum.

Her ay sabit 5-6 bin lira getirecek bi iş olduğuna kalbim inanmak istese de beynim inanmıyo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar