Bununla ilgili olarak arama motorlarına 600 cc karşılaştırma yazarsan ya da 2013 600rr ve r6 karşılaştırma dersen bu site de dahil olmak üzere birçok sitede bununla ilgili testler bulabilir yorumları okuyabilirsin, hatta ingilizcen varsa yabancı forumlara da bakabilirsin, kendi fikrim olmamakla birlikte çevremdeki motorculardan duyduklarımı söyliyeyim 600 rr daha rahat konusu doğrudur bir kaç kez kullanmışlığım var, ancak daha kullanışlıdır kısmı kişiye ve kullanım amacına göre değişkendir, r6 bu sınıfın agresif çocuğu olarak adlandırılır yani 600rr'a göre kontrolü biraz daha zordur, paran varsa tavsiyem bu seçeneklere gsxr600'ü de almandır o da çok sağlam ve oturaklıdır (benim param yetmediği için yönelemedim

) hem 2. elide neredeyse yok satar, kawasaki diğerlerine göre daha torklu ve beygirli bir makinedir seni zorlayabilir, bende 600 cc konusunda pek tecrübeli değilimdir artçı olarak tecrübem var ama öncü olmak daha yeni nasip olacak

, 250 cc'den 600cc'ye geçme konusuna ben değinmeyeceğim nasıl olsa bi değinen çıkar

, bir de site de bu konu da daha tecrübeli olanları bulup özelden yazman daha kolay cevap almanı sağlıyabilir :cat: