Yamaha Yzf R6 2012 İnceleme

2ZDmoA.jpg

https://youtu.be/SIF9UdZXbOk

Kendi çapımda motorumu sizlere anlatmaya calıştım iyi seyirler :)

Kendini çok tekrar etmişsin. Hiçbir şeyi beğenmeyip kendisi de bir şey üretmeyen tiplerden olduğum için ilk olarak bunu söyleyebilirim.

Onun dışında (bak bunu videoda çok söyledin) fena değil. Makine işi kurtarıyor..

Kendini çok tekrar etmişsin. Hiçbir şeyi beğenmeyip kendisi de bir şey üretmeyen tiplerden olduğum için ilk olarak bunu söyleyebilirim.

Onun dışında (bak bunu videoda çok söyledin) fena değil. Makine işi kurtarıyor..
Normalde pek konuşmaya alısık degilim alışmaya çalışıyorum ve malesef bende farkettim onun dışındayı sonradan kullandığımı bunlarıda düzelticem hayırlısıyla zaman ilerledikce :) teşekkür ederim
Emeğe saygı diyelim, arkadaşın dediği doğru

Teşekkür ederim :)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
evet r6 incelemelerine aç olan bir grup var izleyici olarak, o yüzden kötü olsa bile hoşumuza gider diyebilirim.

ama anlatım bana tecrübe kattı ve bilgiler için teşekkür ederim. anlatım kötü değil, aynı şeyleri tekrar etmen neden sorun olsun ki?

yeni videolarını takip edeceğim. r6 almayı düşünüyorum tek sorun para :) cbr600f almayıda düşünüyorum. bu sıralar sadece düşünüyorum. düşünmesi bile güzel.

evet r6 incelemelerine aç olan bir grup var izleyici olarak, o yüzden kötü olsa bile hoşumuza gider diyebilirim.

ama anlatım bana tecrübe kattı ve bilgiler için teşekkür ederim. anlatım kötü değil, aynı şeyleri tekrar etmen neden sorun olsun ki?

yeni videolarını takip edeceğim. r6 almayı düşünüyorum tek sorun para :) cbr600f almayıda düşünüyorum. bu sıralar sadece düşünüyorum. düşünmesi bile güzel.

Olsun pek estetik durmamış ama teşekkür ederim kendimi geliştirmeme vesil oluyor , eğer rahat düşkünü ve sıcakla aranız iyise cok güzel makina tavsiye ederim :) performans tip kıyaslamasında on numara motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar