- Konu Yazar
Herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. İnşallah bundan sonra da aranızda olmaya devam edeceğim. Motosiklete yeni başlayacağım. Başlıkta da belirttiğim gibi Yamaha R125 ve Honda CBR 125 arasında kaldım. Bütçem 10 bin lira civarında (sadece motosiklet için). Eğer Yamaha alırsam 2. el 2013 - 2014 model arası düşünüyorum. Ortalama olarak 9 bin ve 10 bin civarında fiyatları var. Honda alırsam sıfır alacağım. Yamaha yı seven birisiyim ve gerçekten Yamaha nın bu modeline aşık oldum. Ama içimde sıfır alma sevdası da var. Şuan Yamaha az bir farkla ağır basıyor. Siz neler öneriyorsunuz ?
ÖNEMLİ: Yedek parça sıkıntısı aklımda yok çünkü gerçekten sınırlarımı bilen ve yavaş kullanan birisiyim. Kolay kolay gaza gelip hata yapıp motora fazla zarar vereceğimi düşünmüyorum. 4 bin lira civarı motosikletlere baktım başlangıç için ancak içime sinmedi ve böyle bir durumda aldığım motosikletten zevk alacağımı düşünmüyorum. Cevaplarınızı açıklamaları ile bekliyorum. Teşekkürler.
ÖNEMLİ: Yedek parça sıkıntısı aklımda yok çünkü gerçekten sınırlarımı bilen ve yavaş kullanan birisiyim. Kolay kolay gaza gelip hata yapıp motora fazla zarar vereceğimi düşünmüyorum. 4 bin lira civarı motosikletlere baktım başlangıç için ancak içime sinmedi ve böyle bir durumda aldığım motosikletten zevk alacağımı düşünmüyorum. Cevaplarınızı açıklamaları ile bekliyorum. Teşekkürler.
Son düzenleme: