yamaha yzf r125 modifiye yardım

2008-YZF-R125-action-01_prv_tcm26-208764.jpg

arkadaşlar bu motor cok hoşuma gitti ama görsel olarak biraz değişiklik yapilabilirmi
örneğin arka lastik büyütülebilirmi?
veya gücü yükseltilebilirmi??:silent::silent:

daha ne yapacaksin hacı fabrika yapmiş vermiş işte sana allah bereket versin ama bunun için yürüyüş yapabiliriz fiyatini düşürün diye:queen:

Lastiği deişebilirsin ama gücüne bişi yapamazsın .. Bi Buji ; Bi hava filtresi o kadar :) Uğrasmaya değmez ki o para buna verilmez :)

bu makina 2008 de cıktı yeni olduğunu icin fiyatı yuksek ama bir kac aya kadar fiyatı düşeceğine inanıyorum ilanlar onu gösteri
o kadar para harcamışlar arka tarafı iğrenc görünüyor :))

çok beğenenm de sensin iğrenç diyende sensin anlamadım ?????:silent::silent:

ben arka tarafı için iğrenc diyorum zaten konuda belirttim arka tarafında oynama yapilabiliryiz diye:)

bu motora modifiye yapsan ne olacak öncelikle canım kardeşim bu motorun yapabilecegi hız 150 km gecen çıktım düzce cevre yolunca arkadaşımın motoru ile 150 den sonra motor titremeye başlıyo ama çok atak bir motor buna içsel modifiye yapmana deymez ama illede yapacam diyosan bujileden başla arka tekeri büyütürsen yolda tutunman için performans verir daha fazla bir şey yapamassın ama dış görünümü ile süper şeyler yapılabilir ....

kardeşim güç mü istiyorsun o paraya düşük model r1 bile bulursun
r125i kullandım çok iğrenç yorucu bir makine 15 dk sonra bileklerin ağrıo

adamlar zaten modifiye yapmıs R6 gibi duruyo daha ne yapacan :):):):) bence motor olarak pek bişe artıramazsında görüntü olarak yapabilirsin :cat:

bu motora modifiye yapsan ne olacak öncelikle canım kardeşim bu motorun yapabilecegi hız 150 km gecen çıktım düzce cevre yolunca arkadaşımın motoru ile 150 den sonra motor titremeye başlıyo ama çok atak bir motor buna içsel modifiye yapmana deymez ama illede yapacam diyosan bujileden başla arka tekeri büyütürsen yolda tutunman için performans verir daha fazla bir şey yapamassın ama dış görünümü ile süper şeyler yapılabilir ....

150 mi yok artık :queen:

bu motorla 150 zor derim ama hadi hayırlısı

motorun ne dışına ne içine modifiye yapılır dışı desen zaten züper içi desen 125'lik motor ne kadar artar ki artsada o kadar masrafa değermi

Bence yamaha mühendisleri mükemmel bi iş çıkarmış ama satış fiyatında sedat_57 arkadaşa katılıorum. Bu motora bineceksen böyle bin derim performans istiyosan birazdaha para biriktir ve 2.el 4 silindirli makinalara bak derim

Youtebe de bi vidyoda arkadaşın biri güzel bi test yapmış. hafif egimli yokuş aşşağı zorla 136 km gördü. Düz yolda 125 hemen hemen limit...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence o parayı verip bu motor alınmaz illa istersen düşük model bi 600 rr gibi race alırsın rahatına bakarsın.

Tşk görüşlerinizin icin ben zaten Cbr 600 RR düşünüyorum
ama daha almadığım icin farklı alternatifleride değerlendiriyorum

Tşk görüşlerinizin icin ben zaten Cbr 600 RR düşünüyorum
ama daha almadığım icin farklı alternatifleride değerlendiriyorum

bu motoru 5 km ucurumdan atsak gene 150 yapmaz bide 150 de titreşim artiyo daha gidecek yani:queen:sonuçta makyajli bi 125 cc:p:cherry: ne kadar yakiyormuş bilen varmi peki 100 km de ben en cok bunu merak ediyorum kaç yaptigini degil:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar