Yamaha Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bugün motoru aldım. Sürmekte bir şeyi yok çok zevkli ve çok dikkat çekici. Tek alışmam gereken vites göstergesi yok ve frene birazcık bile bassan diskleri kitliyor. Bugün daha alalı 15 dk oldu emniyetin otoparkına koyarken 3 veya 5 le giderken ön fren sıktım kkitlendi kaydı motor yere 10 cm kala tuttum kaldırdım. O kadar çok korktum ki yardımcı olur musunuz bu iki konuda?İncelikleri nelerdir?

hocam vitese takılma. motor gitmiyorsa arttır, çekmiyorsa zorlanıyorsa düşür. fren konusana gelecek olursak bisikletteki ön fren mantığı, cart diye sıkarsan kitlenir düşersin, yavaş yavaş ezerek fren yapacaksın.

motor 22 bin km yi geçti beyler. gazı kapatınca rolantide giderken bi şıkırtı sesi geliyor kesiliyor sonra birdaha şıkırtı geliyor, ustaya götürdüm müsait değildi sonra bakalım dedi, egzantrik zincirinden olabilir falan ama bi bakmak lazım dedi, sizce neden olabilir?

Oz.

hocam vitese takılma. motor gitmiyorsa arttır, çekmiyorsa zorlanıyorsa düşür. fren konusana gelecek olursak bisikletteki ön fren mantığı, cart diye sıkarsan kitlenir düşersin, yavaş yavaş ezerek fren yapacaksın.

motor 22 bin km yi geçti beyler. gazı kapatınca rolantide giderken bi şıkırtı sesi geliyor kesiliyor sonra birdaha şıkırtı geliyor, ustaya götürdüm müsait değildi sonra bakalım dedi, egzantrik zincirinden olabilir falan ama bi bakmak lazım dedi, sizce neden olabilir?

Bulursan banada söyle neden çıktığını o sesin. :)

Boyum 1.75 falan normal scooter deneyimim fazla r125i aldıgım zaman sıkıntı olurmu surmekte bır de fıyatlar gelecek mart nısanda daha ucuz olurmu

sorun zincirdeymiş hallettik. bu arada motorumu satıyorum arkadaşlar ilan numarası 172576164 bu akşam yayında olur ilgilenen olursa.

merhabalar arkadaslar. 2014 yzf 125 r aldım mavi renginden.benzin deposunun yan taraflarına silikon yada pad gibi seyleri nerede yaptırabılır,alabılırım.koruma takozu nereden alabılırım.rodaj aşamasında 6 bin deviri geçmiyorum. bilmediğim ufak tüyolar varmıdır bu motorla alakalı kullanan yada bilen arkadaslar bilgi paylasımında bulunursanız cok sevınırım.
saygılar

merhabalar arkadaslar. 2014 yzf 125 r aldım mavi renginden.benzin deposunun yan taraflarına silikon yada pad gibi seyleri nerede yaptırabılır,alabılırım.koruma takozu nereden alabılırım.rodaj aşamasında 6 bin deviri geçmiyorum. bilmediğim ufak tüyolar varmıdır bu motorla alakalı kullanan yada bilen arkadaslar bilgi paylasımında bulunursanız cok sevınırım.
saygılar

ebaydan stomp grip diye ararsan bulursun. sabit 6 binde kullanma. uzun yolda yapma rodajı. birde 750 den sonramı ne 8 bin devre kadar kullanıyorsun tam hatırlamıyorum kitapçığa bak.

merhabalar. 2014 model race blue var bende. 990 km de servise gittim. bakımları yaptırdım, yağı değişti vs. çıktıktan 10 km sonra yağ lambası sinyal verdi değiştir diye. bunu nasıl söndürebilirim? bilgisi olan var mı?

Gecenlerde 2 tane yzf 125 gordum. Ikiside r125 yazisinin 25 ini sildirmis. Yani r1 yaziyordu.. bence cok komik bi durum olmus. Motordan anlamayan zaten orda r125 yazsa bile bilmez ucuyor sanar. Bilende zaten güler :cyclopsan:mrgreen: motorun 125 cc oldugunu niye kabullenmiyor ki :)

Arkadaşlar orjinal lastikleri varken motoru yatırsam yere çakılır mıyım? Her gören lastiklerin berbat berbat diyip duruyor. Dönemeçlerde yatırmaya korkuyorum.

s.a arkadaşlar yeni motosikletimi almış bulunmaktayım cbr 600f allah kimseye kaza bela vermesin aklınıza takılan sorular olursa bilgim dahilinde cevaplamaya hazırım :)
142b3f.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
hellboys, hayırlı uğurlu olsun kazasız cezasız binmenizi dilerim.
2012 tarihli ırc kullanıyorum şuan cbr 125'te ve mümkün olduğunca yolu en iyi tutan, orijinal ebatlardaki bir lastik almak istiyorum. r125'deki pilot sporty, onun dışında battlax bt39 veya benzeri kalitedeki lastikler ile karşılaştırabilir misiniz?

Arkadaşlar yzf için kask tavsiyesi lazım bütçe 500-700Tl arasında.Bende ls2 nin en alt modeli var rüzgar sesi dengesiz rüzgar alışı gibi sebeblerden bıktım kendisinden.

Arkadaşlar yzf için kask tavsiyesi lazım bütçe 500-700Tl arasında.Bende ls2 nin en alt modeli var rüzgar sesi dengesiz rüzgar alışı gibi sebeblerden bıktım kendisinden.

ag k3 k4 bakabilirsin. kullanmadım ama kullananlar memnun. birazdaha bütçe arttırabilirsen icon lar var onlarda güzel.

bell m1 ve avg k3 lere yoğunlaşıcam sanırım. Geçen gün serviste zinciri gerdiler sonrasında zincirden ses gelmeye başladı. Birde bizim zincirler üst tarafta plastik bir kısıma değiyor sanırım bu herkezde bu şekildemi kafamı karıştırdı

Arkadaşlar bugün motoru aldım. Sürmekte bir şeyi yok çok zevkli ve çok dikkat çekici. Tek alışmam gereken vites göstergesi yok ve frene birazcık bile bassan diskleri kitliyor. Bugün daha alalı 15 dk oldu emniyetin otoparkına koyarken 3 veya 5 le giderken ön fren sıktım kkitlendi kaydı motor yere 10 cm kala tuttum kaldırdım. O kadar çok korktum ki yardımcı olur musunuz bu iki konuda?İncelikleri nelerdir?

Fren yaparken sag elinin işaret ve orta parmağını kullan.bu sekilde daha az basınçla fren yaparsın.egitimlerde de böyle anlatılır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar