Yamaha Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar merhaba; Yamaha YZF R125 motosikletin arka süspansiyon için amortisörün sertlik ayarı yapılabiliyor mu? Yapılıyorsa nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.

bende öyle düşünüyorum en az 1 hafta yaza denk geliceği için korumalar hakkında bilgi almak istiyorum ne kadar fiyat ayırmalıyım motordan önce mi almalıyım motor hakkında temel bilgi verebilcek varsa tabiki açığım dinlerim

Ekipmansız binmemelisin. Ayıracağın bütçede sana kalmış fiyat arttıkça güvenlik artar senin elinde yani. canını ne kadar sevmene düşünmene bağlı.

45 dk - 1 saatte bir mola vermeyi unutma yapacaksan da ama bu kadar az tecrübeyle de uzun yola gitmeyin. Ben 400 km yapmıştım yorucuydu. Çantanızı sırtınıza almayın, fileyle artçı koltuğuna sabitleyin. Yoksa beliniz ciddi şekiilde ağrır.

Son düzenleme:
güvence veremem daha önce alışveriş yapmadım ama yamaha bayii bunlar sıkıntı çıkmaz sanıyorum en olmadı sahibindende bakın hemen al ilanlarına onlar güvenilir oluyor en azından sahibinden güvence veriyor isterseniz sizde istanbuldaymışsınız yakında ise gidip bi bakın hem üzerinde daha net görme şansınız olur

arkadaşlar 2013 model eski kasa fakat sıfır r125leri nereden bulabilirim 9000tl civarına satılıyor diye duydum ne kadar doğru ? Eğer öyle ise 2.ele hiç bulaşmadan sıfır alabilirim

2013 modeller 9450 tlye satılıyordu 2014'ler gelmeden önce. Sanmıyorum ama bayi özel bir indirim yapmadıysa hala aynı fiyattır.

Arkadaşlar yeni kasalardan benim gibi bekleyen çok arkadaşımız vardı şimdi kimselerden ses çıkmıyor geldimi acaba motorlar ben hala bekliyorumda izmir izmoto bu ay içinde gelecek dedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar