Bakalım ya kırıcam kafayı gidip alıcam sıfırını ( gerçi motor yok nasıl alıcaz en erken 1-1,5 ay sonra gelir) yada temiz uygun bi yzf bulup alıcam nasip diyelim artık hayırlısı neyse o olsun. Sizlerede Allah kaza bela vermesin keyifle binmeyi nasip etsin inşallah.
Bu arada race blue 2013 model renk olarak nasıl sizce?
Güzel renktir bir albenisi var. Lakin ben beyaz siyahın asaletini seviyorum kendi motorum olduğu içinde olabilir fakat daha bir yapılı geliyor bana. Renk çok şey katar motora. 2011 Sedefli beyazda ve 50. yıl rengide güzeldi fakat sadeliğindenmidir jantlarındanmıdır ben 2012 absolute beyazını aldım hiç pişman olmadım. Ama absolute beyazını almamış olsaydım tek alacağım renkti mavi.
bu yağ fitresini ters takma gibi bi durum söz konusu olabilir mi?
Benim bildiğim olmaz fakat sen genede şu service manualinden bir bulda bak. http://www.automotivespartsshop.com/file-download/YAMAHA-YZF-R125-SERVICE-MANUAL.pdf
yzf nin resimleri odamin duvarlarinda. Çok manyak bi motosiklet. Tasarim çok hos. Ben 125cc kullanıcısı olarak normalde hızi sevmeyen suanki motorum ile dahi 50 60km yi geçmeyen biriyim. Geçenlerde arkadaşin hyo gt 250yi kullandım benim gibi biri, hyoya gaz verdikçe verdi. Çok iyi gidiyor insan da gaza geliyor ister istemez. Kendime bu konuda hiç güvenmiyorum o nedenle 125cc bana yetiyor. Benzini az yakıyor olmasıda güzel. Hiç bir zaman 125cc nin üzerine çıkmayı düşünmüyorum o nedenle keskin hatlari, iri olusu, güzelliğinden dolayı yzf hep hayalim oldu. Şu an sipariş verenler kıymetini bilin bu durumun. Kafayı siyiririm ben sıfır yzf yi kapımin önünde görsem. Allah nasip ederse bu kis yemeyip içmeyip para biriktirmeye bakacağım. Diğer sezona ben de yzf düşünüyorum. Yeni kasa ile ters amortisör ile yamaha tek eksikcigini de kapatmış bana göre.
[/COLOR]arkadaşlar boyum 1.86 kilom 86 bu motor bana küçük durur mu?
Durmayacağını sanıyorum. Bu arada en kısa zamanda istediğin motora kavuşma ümidi ile.
Beyler istanbul icin trafik sigortasini daha ucuza yaptirmanin yolu varmi![]()
Varsa öyle bir yol banada söylesinler 458 liraya yaptırmıştım ben.
arkadaşlar motosikletimi satmış bulunmaktayımumarım en kısa zamanda yenisine kavuşurum
![]()
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim hadi hayırlı uğurlu olsun daha iyileri nasip olur inşallah.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...kucuk-ama-yakisikli-yzf-2012-163877617/detay/
İlan No : 163877617
2013 5. AY trafik çıkışlı
2012 nin böyle bir rengi varmıymış.? Yollardada hiç rast gelmedim halbuki aynı şehirdeyiz. Sizede hayırlı uğurlu olsun satışınız.