Yamaha Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hahahaha video'yu youtube'a koyan eleman nasıl yaptığını açıklamayacağını yazmış yorumlardan birisine cevap olarak. :) adam efsane olacak.

o videodaki arkadaşın motor farklı 200cc :)

arkadaşlar zincir kaç binde değişmesi gerekiyor 7000 km ye yaklaştımda aklıma takıldı sorayım bi sizlere.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ön camı siyah yaptırdım 100 tlye orjinalin camın aynı ebatlarında nasıl durmuş?

Uploaded with ImageShack.us

buda camı(şın)n orjinal hali

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------

buda önden görünüşü

siz barodiyi tanımıyorsunuz sanırım :) abimin gönlünde bu motor vardı ama abim alamadı r125 o yüzden sık sık burada takılır orhan abim paylaşımların için teşekkürler çok yakışmış nerede yaptırdın bu gün okuduklarım dan sonra motoru değiştirmemeye karar verdim sanırım korktum :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
siz barodiyi tanımıyorsunuz sanırım :) abimin gönlünde bu motor vardı ama abim alamadı r125 o yüzden sık sık burada takılır orhan abim paylaşımların için teşekkürler çok yakışmış nerede yaptırdın bu gün okuduklarım dan sonra motoru değiştirmemeye karar verdim sanırım korktum :(
Tesekkur ederim.bizim burda semtte sırf motosiklet camı yapan bir yer var. Orda yaptirdim.ayrica jant seridi var istediginiz yaziyi yazabiliyorlar serit icine .

Dostum benim boyum yeter mi ki acaba buna ? 1.71 boy var 80 kilo büyük gelirmiş gibi bit his var içimde ama bilmiyorum ya hyo ya bunu alacağım.

Arkadaşlar merhaba. Yamaha ile ilgili forumlar , toplantılar , geziler , turlar tarzında bir forum ararken sanırım sonunda doğru adresteyim :)
Kendimi tanıtayım. Adım Butay BARLIK. yarışmaya istanbul avrupa yakasından katılıyorum :p Sabah 9 akşam 8 işyerinde çalışıp , akşam 8 den sonra acaba nereye gitsem nasıl yapsam da motor kullansam , kimle çıksam muhabbetinden aşırı derecede sıkılmış bulunmaktayım :) Ortaköye falan çıkıp yolda gördüğüm motorcuların peşine takılıp onlarla gidecekleri yerlere kadar eskortluk etmişliğim bile var :) maksat motorcular geziyor muhabbeti :) :) Çok uzatmadan 23 yaşındayım. yeni arkadaşlıklar dostuklar peşindeyim :) Tekrardan herkese merhabalar. Umarım Yanınızda , sofranızda , turlarınızda 1 kişilik daha yeriniz vardır. :)

Buda benim yaramaz çocuğum :) :)

arkadaşlar bu motor kaç bin de bir bakıma giriyor ve ne kadar masraf çıkıyor, bilgilendirebilir misiniz.. ?

arkadaşlar bu motor kaç bin de bir bakıma giriyor ve ne kadar masraf çıkıyor, bilgilendirebilir misiniz.. ?

1.000km bakımına soktum 60TL tuttu. Sadece yağ değişimi yaptılar. Sonra her 3.000km de bir.4.000km bakımına sokucam haftaya çarşamba oda 100 max 150TL civarında tutar dediler. 1 - 4 - 7 - 10 - 15 şeklinde...

Bende bugün ilk bakımını yaptırdım motorumun aynı şekilde sadece yağ değişti ve 60 tl tuttu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar