mutlaka önümüzdeki sezon ayarlayalım izmir tarafına bi kamp kursak fena olmaz ?
167 cm ile kullanabilir miyim biri kullanırsın diyor biri kullanamazsın diyor..(tecrübem yok..
)
Vallahi arkadaşım ne Honda ne de Yamaha seni 50.000 falan üzer. Kaldı ki Yamaha dayanıklılığı ve kalitesi ile - hem parça hem de motor dayanıklılığı -ünlüdür. Yani naçizane düşüncem sen kulak asma. Bu arada 50.000 tabii ki motor yorulur vs. ama bu da normal olacak bişeydir. Az değil 50.000 km fakat sen bakımlarını tam yaptır, gerisi çok da sıkıntı olmaz.Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Uzun süredir forumun sessiz takipçisiyim. İnanın motor işine sıfırdan başladım ve sizlerden çok şey öğrendim bu yüzden forumda paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim.
Neyse lafı fazla uzatmayayım iki aya kadar nasipse motor alacağım. Yola ilk Cbr125 ile çıktım fakat sonradan yzf ye yöneldim ve şu an neredeyse yzf de kesin karar kıldım diyebilirim. Kafamı kurcalayan tek birşey geçen arkadaş yzf r125 40 bin 50 bin km ye geldiğinde ölür biter ama honda 100 binde tık demez dedi. Bu doğrumudur bilgi verirseniz çok sevinirim inanın baya takıldım bu söylentiye
benide alın aranıza bende gidicem zaten izmire önümüzdeki sezona daha çok var gerçi ozamana kim kala kim ölemutlaka önümüzdeki sezon ayarlayalım izmir tarafına bi kamp kursak fena olmaz ?
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Uzun süredir forumun sessiz takipçisiyim. İnanın motor işine sıfırdan başladım ve sizlerden çok şey öğrendim bu yüzden forumda paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim.
Neyse lafı fazla uzatmayayım iki aya kadar nasipse motor alacağım. Yola ilk Cbr125 ile çıktım fakat sonradan yzf ye yöneldim ve şu an neredeyse yzf de kesin karar kıldım diyebilirim. Kafamı kurcalayan tek birşey geçen arkadaş yzf r125 40 bin 50 bin km ye geldiğinde ölür biter ama honda 100 binde tık demez dedi. Bu doğrumudur bilgi verirseniz çok sevinirim inanın baya takıldım bu söylentiye
yav nedir bendeki bu yzf aşkı çözemedim gitti tamam diversion f harika bir makina .onun yeri çok farklı . ama ilk aşk mı derler ilk aşk hiç bir zaman unutulmuyor.
megelli 250 r nasıldır? ya da bundan sonra ne alabilirim bütce kısıtlı para ekleme imkanım yok 8400 en fazla
megelli 250 r nasıldır? ya da bundan sonra ne alabilirim bütce kısıtlı para ekleme imkanım yok 8400 en fazla
megelli mi git köprüden atla intihar et daha iyi sakın öyle bir hata yapayım deme.)megelli 250 r nasıldır? ya da bundan sonra ne alabilirim bütce kısıtlı para ekleme imkanım yok 8400 en fazla
yzf de seleyi alçatmak mümkün mü özel ayarı var mı yoksa biraz uğraşmak mı gerek
aynen motosiklet kışın alınır daha ucuza satıyorlar.cevaplarınız için teşekkürler orhan abi sanırım er6 n düşünücem kış ayında alırsam daha mı avantajlı olurum ? Bu arada tiger egzoz almıştım 2-3 haftalık satıyorum almak isteyen ulaşabilir.
sen yzf yi 50000 km kullanacağını gözüne kestiriyormusun bence takma kafanabelli zaman sonra zaten yetmeyecek sana yzf
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------
yav nedir bendeki bu yzf aşkı çözemedim gitti tamam diversion f harika bir makina .onun yeri çok farklı . ama ilk aşk mı derler ilk aşk hiç bir zaman unutulmuyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------
istanbulda yokmu yzf ciler bir buluşma yapsaydık iyi olurdu siyahlar beyazlar mavi renkli yzf ciler nerdesiniz