evet bizim iş yine yalan oldu r125 le yola devam arkadaşlar bu arada servis kitapcığında yazar kaç kmde bakıma girmesi gerektiği arkadaşlar bizim sinyallerde bişiler var herkezin ki kırlıyor acaba gömme sinyal mi taktırsak
overall malzeme kalitesi bu kadar yüksek bir motosiklet için bu sinyal lambaları utanç verici hakikaten.
ama benden size pratik bir tavsiye; plastik yerlerinden kopmuş ama hala çalışır vaziyetteki sinyal lambanızı elektrik bandı ile bantlarken altına bir de uygun boyutta vida veya çivi de sarın.böylece hem daha dik duran bir sinyal lambanı olur hem de yine gevşeyip düşmesi gecikir. kırılan bacağa destek yapılması gibi düşünün;
http://www.bilkent.edu.tr/~bilheal/ilkyardim/ilkyardimfoto/DSC01705-2.jpg
sıfır sinyal lambaları 40-50 tl olmasaydı bu çözümleri bulmak zorunda olmazdım ama yine de işe yarıyor.deneyin derim.
S.a. arkadaşlar aranıza yeni katıldım başta gri modelini dusunuyordum ama vitrinde bunu gorunce direk indirdim
[url]http://o1308.hizliresim.com/1d/5/r5sun.jpg[/url]
S.a. arkadaşlar aranıza yeni katıldım başta gri modelini dusunuyordum ama vitrinde bunu gorunce direk indirdim
[url]http://o1308.hizliresim.com/1d/5/r5sun.jpg[/url]
Arkadaşlar merhaba. Ben de foruma yeni katıldım ve en kısa zamanda motoromu almak istiyorum. Birkaç sorum var, aslında sorudan ziyade desteğe ihtiyacım var heralde. Honda Güvenli Sürüş 1'i bitirdim. Yaklaşık 6 aydır motorsikletleri araştırıyorum ama bayağı bir baktım anlayacağınız. Özellik, fiyat, hız, kalite vs. çok düşündüm ama sadece YZF beni heycanlandırıyor yani neredeyse eminim. Motoru bu mevsimde alma, diyenler var. Ama ben motoru mevsimlik kullanmak istemiyorum. Ayrıca arabam da var. Ben henüz hiçbir bayii aramadım ama a bugun baslıyorum aramaya. Umarım en kısa zamanda aranızda olurum.
üzerinde mutlu olacağın motosiklete binmeni tavsiye ederim. ben öyle yaptım ve iyi ki de yamaha yzf r125 satın almışım.fiyat/performans olarak en iyi cihaz olmayabilir ancak üzerinde mutluysan, sorun yok.
tereddüt etme, harika bir cihaz. git ve al.![]()
evet millet, kim bayramda kaç km yaptı?alalım skorları.
istanbul-bandırma arası uzun yol + gezmeler derken 800 km yaptım bayramda.pek foto çekmedim ama gidip gelirken körfezi dolaştım. çok keyifliydi.
Arkadaşlar Yzfnin mat beyazının renk kodunu bilen varmı aranızda.? Yamahayı aramadan önce bir burdan sorayım dedim.
Keyif aldın ise ne mutlu. Motorun durumu nasıl peki, yordumu seni, nekadar yakıt aldın, kaç bin devir kullandın uzun yolda, herhangi bir sıkıntı yaşattımı.?
Dostum çok sağol cevabın ve desteğin için. Az önce birkaç bayi ile görüştüm, ben mat gri istiyorum ama ellerinde yok heralde. Sadece 2013 Mavi var, Umraniye Yıldız'da. Kararsızım. Ben siyah ya da gri istiyorum, en kötü ihtimalle beyaz olsun, diyorum. Bakacağız artık![]()
Herkese hayırlı sabahlar bende daytona bayii ile sürekli irtibattayım yamaha motor göndermiyor bu ay içinde gelmesini bekliyoruz diyorlar böyle bir durum olabilirmi sonuçta parasını veriyoruz niye motoru getirtemesinlerki diye düşünüyorum, ayrıca sormak istediğim birşey var ikinci el alırsam çok problem yaşarmıyım belki satan kişi motoru hor kullanmışsa falan