ya şu motor birazdaha torklu birazdaha hızlı olaydı hiç kaçırmazdım ama gösterişte bir yere kadar. cbf150 den tokat yiyince vazgeçtim yamaha r125 den![]()
yapma hocam ya merden duydun ya cbf 150 yzf r125 tokatlıyo:queen: ben 2 yıldır binicisiyim bırak tokatlamayı yzf 00 125cc motoru ve o cüsseye ragmen cbf kaybediyo arkasında kimdiyo o arkadaşlar ya yzf ye binmemmiş bilmiyo yada hayal görüyolar bıraksınlar şu yzf yi karalama politikasından . bana göre tek negatif yönü fiyaı geri kalan herseyi yakıt görüntü kalite zaten tartısılmaz seriligi gayet iyi. eger yzf yi gectiyse ya söforü basmamıstır yada vides deiştirmeyi unutmustur:queen: baska bi şecenegi yoktur.
---------- Post added at 14:33 ---------- Previous post was at 14:24 ----------
Agresif sürüş ve normal sürüş de yakıt serfiyatınız nasıl arkadaşlar. km kaç krş yakıyorsunuz. Bana bu konuda bilgi verebilir misiniz ?
Şehiriçinde ;
Agresif sürüş :
Normal Sürüş :
Şehirdışı uzun yolculuk :
Teşekkürler. Tekeriniz düz bassın
normal sürüşte 10.5 ile 12kurus agresif sürüşte 13 14.5kurus yakıyor 100km olcülerime göre sehir içi yakıtla sehirdısı pek fazla farketmiyor eger sehir içinde rolantında sakin kullanırsan. sehir dısı uzun yolculuk hiç korkma gözünün kesebilecegi yere kadar gider yeterki sen sür yagını her 2000km deiştir iyi biyagla gerisine karısma .
ben gecen yazın eşimle depoyu fulledim 64liraya tam 518 km benzin bitti benzin aldım ve iki kişi bu yolu motorumla hat ettim ve gercekten masallah beni hiç uzmedi ve hiç soru işareti aklımda bırakmadı acaba diye hep pozatif. yzf r125 buuuu
bilmeyen arkadaş larada soylim sadece yamahalarda vardır yzf r125 sibab kafaları ÖZEL TİTANYUMDAN yapılmadır. ne kolay bozabilirsiniz nede kolay kolayına sibob ayarı ister . :cat: saygılarımla