Yamaha Yamaha YZF R125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@yayamas hayırlı olsun oncelıkle gule gule kullan ve motorun bu rengı gercekten cok harıka cok yakısmıs motora tek kelımeyle bayıldım allah nazarlardan saklasın :))

hyrlısı olsun kardeşim, allah kazadan ve nazardan korusun ;)
sanıyorum bu 2013 model değil mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------

hyrlısı olsun kardeşim allah kazadan ve nazardan korusun ;)

bu 2013 model sanırım değil mi?

ya şu motor birazdaha torklu birazdaha hızlı olaydı hiç kaçırmazdım ama gösterişte bir yere kadar. cbf150 den tokat yiyince vazgeçtim yamaha r125 den :)

yayamas güzel seçim ben pek isinamadim başta maviye ama göre göre göz alıştı. hakikaten güzel duruyor. kazasız belasız kullanmama dileğiyle.

@agilty üç beş km hız için bu makinadan vazgeçme cbfde 150 km de alicagin hazzı bunda 60ta alırsın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------

yok ya canta iyidir bana sorarsan istersen linkini atarım

görüntü bozulur gibi geliyo. bi bulabilirsen at bakalim linki.

güzel de biz o kanadın görüntüsünü hiç bozmayLm :) sırt çantasıyla dün denedim bi siinti olmadı bi file şart ama ;)

amin saolasın tşkler.. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------

hyrlısı olsun kardeşim, allah kazadan ve nazardan korusun ;)
sanıyorum bu 2013 model değil mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------

hyrlısı olsun kardeşim allah kazadan ve nazardan korusun ;)

bu 2013 model sanırım değil mi?

saolasın tşkler :D 2013 model ewt :)

arkadaşlar yeni alanlar forumu bırakmıcaz diyorlardı ama motorları görünce buraları unuttular.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende burdayım ama iş güç zor zaman ayırıyorum. bu hafta sonu gezimiz var gelmek isteyen olursa tanışalım bölümünde var açıklamalı yazı.garipçe rumeli feneri vs gidicez mangal var

walla 1 haftadır yatıyoz takla attım birazda sürüklendim hafif bi viraj vardı 110 la falan dönerken teker bi kaydı o sırada olan oldu zaten kırık çıkık yok allahtan ucuz yırttık kask pert motor desen oda pert bizde fazla bişey yok allahtan bidahaki sefere bütün planlar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

Agresif sürüş ve normal sürüş de yakıt serfiyatınız nasıl arkadaşlar. km kaç krş yakıyorsunuz. Bana bu konuda bilgi verebilir misiniz ?
Şehiriçinde ;
Agresif sürüş :
Normal Sürüş :
Şehirdışı uzun yolculuk :
Teşekkürler. Tekeriniz düz bassın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar