bende bu pazartesi inşallah allah izin verirse yzf r125 beyaz 2012 model 500 kmde 7500 tl ye alıcam.ancak beni tereddüt eden bazı sıkıntılarım var.
1.1 senedir 150 cc mondial 150 mash otomatik vites scoter kullanıyorum.trafik tecrubesi edindim nerde ne yapacağımı trafikte nasıl haraket etmem gerektiğini uzun yol olsun e5 olsun sürekli kullandım.manuel vites arabada kullanıyorum. ancak vitesli motora ilk geçiş yapacağım. trafik tecrubesi vitesli motorda otomatik vitese göre fark ediyormu?.
2.boyum 1.78 cm motora bindim ancak ayaklar yuzde 50 yere basıyordu.tam eğilmek gerek bu motorda uzun yol gitcem 250 km sakaryaya gitcem sıkıntı yaratırmı? çok aşırı ağrı yaparmı?
3.orjinal tekerleri yağmurlu havalarda viraj olsun yokuşta olsun sakin kullanımda fren sıktığımız zaman kayıyormu lastikler?
mesela benim mondial yagmurlu havalarda çok hızlı gitsemde ön arka freni dengeli kullandığım için ve lastikleri değiştirmiştim ilk aldığımda hiç kaymıyor. yzf nin lastiklerini değiştirmeye gerek varmı?
4.istanbulda nedense yzf r 125 süren hiç görmedim bizim zeytinburnundada hiç yok süren.neden acaba?
5.şimdi altımızdaki motor sexi olunca şöyle bi sıkıntı olurmu.bu bizim zeytinburnunda o.çocukları özellikle abart kuş beyaz şahin doğanlar scoter kullanmama ragmen sıkıştırma yolda zigzag çizerek sollama yapmama izin vermeyen döller var burda.yzf yi görünce üstüme sürmelerinden dolayı hapse girmekten korkuyorum açıkcası onları öldürürüm diye.çok göze batar diye düşünüyorum bizim zeytinburnunda bu yzf
hırsızı hapcisi tinercisi her boktan adam var bu semtte. a.nun magandaları yüzünden motor hevesi bırakmıyolar adamda.bi zevkim var motor onunda içine ediyolar trafikte şerefsizler.
beyaz yzf r 125 gecen gün rüyama girdi sürüyordum o günden sonra aşık oldum bilgisayarımın duvar kağıdı bile yzf r125 resmi var beyaz renk

yzf yi alınca ilk işim burda paylaşmak olucak resimleri ben ve motorum diye

allah herkese kazasız belasız yolculuklar nasip etsin tüm motorcu kardeşlerimi özellikle bu soğukta motorla kuryecilik yapan kardeşlerimizi hepimize dua ediyorum. allah kabul etsin inşallah.AMİN