Öncelikle merhabalar konuda yeniyim hafiften kendimi tanıtayım yaş:16 boy:178 kilo:63 Abiler şimdi ben bu mereti almak istiyorum fakat sizde taktir edersiniz ki ilk önce ehliyeti almak durumundayım bu aletin şuan ki piyasası nedir kaça bulurum ? 0 ı ne kadardır nerde bulurum stok sıkıntısı olur mu ? + Kullanımda boydan dolayı sorun çıkarır mı ? Arkama arkadaş otursa 1-2 saat sonra rahatsız olunacağını okudum Alanya gibi ufacık bir yerde oturuyorum 15-20 şer dakikalık in bin tüm gün boyunca devam etse ne kadar sorun çıkartır ? arkaya birisi binince kırmızı ışıkta falan durunca zorlama durumu varmı ? Şehirler arasında hararet vs. ile karşılaşırmıyım ? Sesi nasıldır ne tarz bir düzenlemeyle kalınlaştırıla bilinir ve maliyeti ne kadardır ? Tüm sorularım bunlar elinizden geldiğince cevaplarsanız sevinirim.Alete binipte apaçilik yapıcak tiplerden değilim içiniz rahat olsun
Herkese kazasız, belasız, performanslı sürüşler.
1) 2. elleri vardır temizini 7 ye bulabilirsiniz en düşük 5 sıfırı 9.150
2)kullanımda boydan fazla bi sorun çıkaracağını sanmam ben senden biraz kısayım rahat rahat kullanıyorum
3)ben 2-3 saat gezdim ne arkamdaki bi sonun yaşadı ne ben tabi bu uzun süreli değil şehir içi.Bence sorun çıkarmaz (çıkarırsa parkta dinlenir havanızı atar gidersiniz:mrgreen

ışıklarda ise tek sorun motor ağırlığı artar ve ayaklara biraz fazla güç biner.
4)şehirler arası hararet olmayacağını düşünüyorum ısı arttığında zaten fan otomatik açılıyor.
5)fazla bi ses bekleme eğer ses istersen tiger, akrapoviç, yoshimura, ıxıl ve egzozcu halil abi var avcrom onun egzozlardan olur maliyet olarak 1.si:530tl-890tl 2.si:1500-1890 3.sü 600tl 4.sü 200-300 arası el yapımıdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
eğer koşullar uygun olursa yapabilir (koşul dan kastım; kilo yol rüzgar motor durumu)