Yasin'im ben parçayı taktım sorun yok; fakat çokta bi artış olmadı. Sebebini araştırdığımda bana karbüratör yakıt sistemi ve araç beyni 125cc ye göre ayarlı olduğu için fark edilir seviyede beygir artışı olmadı. Sadece tork yükseldi. Bana kattığı artı, ben ön dişliyi 14'den 15'e çıkardığım için bundan dolayı motor bayılmamış oldu yani güzel hızlanıyor. Hatta henüz kiti takalı: 1750 KM yapmış olmama rağmen tüm Cbr 125'lere sol çekiyorum beni geçemiyorlar.
Aynı zamanda çok rahat geçiyorum ama fark da atamıyorum Cbr 125'lere top speed'e
yakında standart enjeksiyona bir işlem yapmayı planlıyoruz o zaman sanırım beklentilerime cevap verir seviyeye çıkacak, sonucu bildiririm
ondan sonra videolu paylaşımlarım da gelecek inşallah
şimdiye kadarki en son azami hızım 145 km, motorun üzerine hiç yatmadan 5. ve 6. viteslerde 115 km ile gidiyorum,devir saatim 9000 rpm'de. Honda Cbr 125 (2005-2009) larda böyle değildi, motora yatmazsam bu hızları göremiyordum o açıdan çok memnunum
YZF 125'imden. Birde hiç titreşim yok ona çok bayılıyorum. Oturum ve sürüş keyfi zaten bi harika!
öyle işte...