hyosung alma çok zorlanırsın ben zorlandım ordan biliyorum
Öneri ve cevabınız için teşekkür ederim size birşey sorabilirmiyim acaba neredeyse konuda %70 cbr250 tavsiye edildi ama benım aklımda yzf125 ve hyo yatıyor FAKAT cbr250 nin yedek parça bolluk fiyat açısından ve servis ağı olarak nasıl acaba tavsiye ediyorsunuz ama bunlarda benım goz onumde acaba bu konularda farkı varmı mesela tokatta yaşıyorum ve yamaha servisi yok alırsam 250km yola gitmek zorundayım servis için ve parçalarıda pahalı bu konuda ne dersiniz acaba
motor gönül işi dostum içine sinen en çok istediğini al. Yzf güzel bi başlangıç motoru senin için madem şekil seviyorsun. Tecrüben olmadığı için biraz zorluk çekersin ama içine sinen bi motor kullanırsın. f 800 gs kullandım boyum 1. 67. Super tenere kullanan biliyorum benim boylarda. Olay tecrübe
boy olayını gözümden sildim artık 1.60 boyda 600cc motor kullananları görüp duyduktan sonra aşırı zayıf cılız kendine sahip çıkamayan biri değilsen hiç bir sorun olmuyor herkez boyu söylemiş fakat boyu 1.70 olan herkez asla supersport kullanamaz gıbı bır yazı yazmışlar tavsiye değilde aşağılar gibi, artık aşağı yukarı kararda verdim çok ucuz bulursam 2.el hyo veya cbr250 bulamazsamda 0 veya 2.el Yzf125 Artık amacım sadece elimdeki aracı satma motor ehliyeti alıp istediğim renge karar verme Sağlam lastik ve en ucuz koruma parçalarını nerden alabilirim. aşağı yukarı önümüzdeki yaza doğru alabilirim sanırım çünki arabadan direk motora geçmek çok zor olacak benim için ama kısmet artık teşekkür ederim foruma