YAMAHA YZF R125 BESIKTAS 09 Pt 989

Arkadaslar barbaros bulvarinda evimin onunde gece 1le 3 arasi motorumu caldilar kasla goz arasi .Siyah yaninda R1 yaziyo tiger egzoslu.goren duyan bilen sanan animsatdigini dusunen biri varsa 05447413434 bulan arkadasa odul vericem .kafayi yedim artik polis de bise yapmiyo niye zincirlemedin niye ole niye bole sanki suclu benim

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Geçmiş olsun kardeş umarım en yakın zamanda bulunur motorun ve çalanda kodesi boylar inşallah...

Kardeşim çok üzüldüm şahsen...Allah kimseye göstermesin ...En yakın zamnda bulunur inşallah...

Gecmis olsun , marka model yazmissiniz lakin motosiklete ait gorsel varsa paylasmani istiyorum , bu daha etkili bir yontem olacaktir.

arkadaşlar bu eski resimdir plakalık cıkarılmış hali. ŞUAN PLAKALIK TAKILIDIR

kr1uu.jpg

kr1wv.jpg

Kasko yoktu .makina 125 cc lik R1 yazdigina bakmayin.Bu arada bu tip motorlari anadoluya satiyolar orda cevirme kontrol olmadigi icin satilip kullaniliyo diyolar bide parcalara ayiriyo diyolar fakat benim ki 125 cc ne yapar ki parcalari

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------

Calindiginda karayollari ve vergi dairesine gidip trafik de ceza yerse ben odemiyim diye trafik ve vergiden dusuruyo motoru

Parçalayacaklarını sanmam kullanırlar bizim polislerin çok afedersiniz şeyinde bile değil yüzyıl geçse çalıntı olduğunu anlamazlar sorgulamazlar istanbuldada çok farklı değil açıkcası anadoluda daha rahat olur tabi

gecmiş olsun öncelikle insalah bulunur basımızdan gecmiş biseyi anlatmak isterim

yıllar önce arabamızdaki çelik jantlar çalınmıs babnam karakola gitmiş yalvarmıs yakarmıs araba 200 lira jant 500 lira =) polis adres vermiş gidin surdan alın dıye . babamda almıs jantları ustune teyibimizde çalındı dıyerek teyipte almıs . yer istanbul

eger polise guvenmiyosan kagırhanenin kuytu köşe mahallelerine arkadaslarını topla git tektek motorculara gir özellikle kustepe gultepe çelik tepe civarına . tektek buldugun motor dukkanlarının tmairhanelerine gir . ama elin cabuk tut . % 70 oranla oralarda buluyrsun . cevrenin hırsızı baska yerden çalmaz . kustepeye gitmeni öneririm . bakacaıgn dukkenlar hurdacı bile olabilir . kolay gelsin

gecmiş olsun öncelikle insalah bulunur basımızdan gecmiş biseyi anlatmak isterim

yıllar önce arabamızdaki çelik jantlar çalınmıs babnam karakola gitmiş yalvarmıs yakarmıs araba 200 lira jant 500 lira =) polis adres vermiş gidin surdan alın dıye . babamda almıs jantları ustune teyibimizde çalındı dıyerek teyipte almıs . yer istanbul

eger polise guvenmiyosan kagırhanenin kuytu köşe mahallelerine arkadaslarını topla git tektek motorculara gir özellikle kustepe gultepe çelik tepe civarına . tektek buldugun motor dukkanlarının tmairhanelerine gir . ama elin cabuk tut . % 70 oranla oralarda buluyrsun . cevrenin hırsızı baska yerden çalmaz . kustepeye gitmeni öneririm . bakacaıgn dukkenlar hurdacı bile olabilir . kolay gelsin
buda benim başımdan gecen bi olay
hacım katılıyorum gecenlerde bizim bi arkadaş gitmiş
topkapı matbaacılar sitesinin arkasında motosikletciler varmış
orada bi yarış makinası parcalıyorlardı diyo..
ama suzukiymiş,
kawasaki motosiklete cıkma parca buldu oradan..
büyük ihtimal oda calıntıymış..
sahibinden.comdan ulaşmıştı adama..

Allah islah etsin sasirmis bu insanlar dostum allah buyuktur umarim enkisa zamanda eline gecer

Oyle bahcelievlerde bide karsida soken 2 yer var oraya gidiyo motorlar .arkadaslar sordurdu bise cikmadi.simdi tek care polis akrabami devreye sokmak ailemi karsima alsam da soylicem.o bulur ama motoru kendi parcalar bulursa .

Kuştepede bulsa ne olucak ? O motorsikleti ordan geri alabilecek mi sen buna inanıyormusun dediğin mantıklı oralarda çıkma ihtimali yüksek oralara polis bile çekine çekine giriyorsa hatta genellikle girmemeye çalışıyorsa çocuk arkadaşlarıyla oraya bıçaklanmaya mı gitsin mantık hatası yani orası resmen başka bir dünya pislik merkezi diyebilirim bu düşünceyide yanlış buluyorum 9 yaşındaki veletin cebinde bile ya kelebek ya birşey var supermenlik yapmaya gerek yok. Bu gibi durumlarda en önemli şey KASGO , ve motorun çalınmaması için çelik kilitler vb şeyler kullanılması gerek burası türkiye ben bazen motorunu evinde sokan arkadaşlarımı görüyorum komik görünüyor ama yapıcak birşeyleri yok 600cc makinayı sokakta tutamıyorlar haklılılarda sabah göremiyecek onu orda biliyor üzülerek söylüyorum ki o motor bulunmaz.

Yeri bulsak bi bilsem ben onu ordan aldırırım nasıl olucak diye sormayın.Bi bilsem binecem tepelerine.Ama yer belli değil iyice ümidimi kaybetmeye başladım.Haram olsun allahından bulsun diycem din iman yok.Allah bellasını versin dicem bela kendisi adamlar bi tezgahın başında benden sonra sende sıra

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar