şu an için herşey yolunda gidiyor , herhangi bir sorun yok, sadece debriyajı sert olduğu için sol elim biraz kas yaptı...kullanırken kuzenim genelde arkama oturuyor ve onun sayesinde kendimden daha emin sürebiliyorum...sürdüğüm yerler ya trafiğe kapalı alanlar oluyor ya da sürücü kurslarının direksiyon eğitimi verdiği yollar oluyor.ama şu an ehliyetim olsa trafiğe çıkabilecek kadar sürdüğümü düşünüyorum...
dediğiniz gibi biraz el hassasiyeti istiyor ama hiç bilmeyen birisi en fazla 1 hafta gibi kısa bir sürede o hassasiyeti yakalar ki ben hayatında ilk defa motosiklet kullanan biri olarak 4 günde alıştım.ilk başlarda zorlandığım tek şey durma olayıydı,resmen duramıyordum

ya çok basıyordum frene ya az basıyordum ya da orantısız basıyordum.millete de eğlence çıkıyordu.bir kaç gün kuzen ve arkadaşlarına alay konusu oldum.

son olarak motosiklet sürmeyi bu işin ustalarından öğrendiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.çok ilgileniyorlar sağolsunlar.....en kısa sürede kendi motosikletime sahip olmak ve her ne kadar enduro yada naked olmasa da uzun yol yapmak istiyorum...