Yamaha YZF 125 R I Niye bu kadar kötülüyorlar ?

Ben mesela yamaha'lara bayılırım(Ayrı bir asaleti olduğunu düşürünürüm felan neyse) Altın Elbiseli Adam Forumlar felan niye bu cancazım moturu kötüler bizim buralarda bir tane var 2013 mat gri çok şık ve güzel alet kullananlarıda çok iyi olduğunu söylüyor anlayamadım şekil A Altın Elbiseli Adam !

http://www.youtube.com/watch?v=NNp7i7ZqBHQ

125cc ve 10.000 lira. zor surusu var. normal 125 cclerden daha yavas. Biraz daha fazla yakiyo. En yakisikli 125 cc

Yok abi net 9 150 felan ne biliyim bayiliklerden 8000 liraya düşüyor ama yine pahalı biliyorum ama çok güzel be abi :D

alet yakisikli ve kaliteli olabilir ama 3-5 ay kullandiktan sonra seni tatmin etmeyecek motora o kadar para vermenin anlami yok.

Motosikleti
Su Motoru
Ben mesela yamaha'lara bayılırım(Ayrı bir asaleti olduğunu düşürünürüm felan neyse) Altın Elbiseli Adam Forumlar felan niye bu cancazım moturu kötüler bizim buralarda bir tane var 2013 mat gri çok şık ve güzel alet kullananlarıda çok iyi olduğunu söylüyor anlayamadım şekil A Altın Elbiseli Adam !

http://www.youtube.com/watch?v=NNp7i7ZqBHQ

Bu Altın Elbiseli Adam' ın motosikletleri yorumlayış tarzı beni bitiriyor. Tam bir halk kahramanı nidalarında ve videoları çok komik fakat bir o kadar da bilgilendirici. Videoyu sanki 40 yıllık arkadaşım çekmişte bana göndermiş modundayım : )) ...

250 lik alınacak parayı kim 125cc ye verir ki. he adam görüntüye düşkündür anca o zaman verir
onun dışında bana mantıksız geliyor

Eminim o motor Cbr125 ile aynı para olsa kimse cbr125 almaz. Kötü dedikleri makina o paraya göre kötü.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başkalarının lafına bakmayacaksın. Bizim kullandığımız çin mallarından iyidir. Hoşuna gider yeterli paran varsa alacaksın.

bu altın elbiseli adamın ufak hacimli motorlarda hondadan başka markayı beyendiğini duymadım

Yamaha r1'i efsane anlattı. Söylediği şeyler forumlarda anlatılanlarla uyumlu. Test ettiği motorlar belli sıkıntılıdır ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.

125 cc de en kalıplı, yakışıklı makine. Ona kimsenin birşey dediği yok zaten. Ama o paraya 2. elde ninja bile alınabilir. Ninja seni 2 yıl tatmin edecekse yzf en fazla 4 ay eder. En azından bana göre böyle. Birde örneğin sokakta bir yzf 125 var, sahibi geldi oturdu üstüne ve çalıştırdı. Işte orada film kopuyor. O kalıptaki şekildeki bir motordan akülü araba gibi ses gelmesi çok garip ve birazda komik kaçıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar