Yamaha YZ 125 pro-cross silindir ve piston araniyor

oncelikle konuyu dogru yere actimmi bilmiyorum,eger yanlissa mod arkadaslarimiz zaten konuyu buyuk bi zevkle gerekli yere tasirlar.neyse konuya gecelim.basliktanda anlasildigi uzere yamaha yz 125 motorun silindir ve pistonunu bulamiyoruz,eger bulmamda yardim edebilecek arkadaslar varsa lutfen yazsinlar,
arada bir konuyu hortlatcam,bunun icinde mod kardeslerimizin affina siginiyorum
simdilik saygilar :rendeer:

Osmaniye İl Temsilcisi
Kardeş eğer birileri yardımcı olamaz ve bulamazsan önümüzdeki yaz sezonunda (haziran, temmuz gibi) büyük ihtimal birebir orjinalini getirtebiliriz. Ama ümit ediyorumki o zamandan önce birileri sana yardımcı olur. Mevsimde tam kros mevsimi inşallah biran önce motorunu yaptırırsın.

kaç model olduğunu yazarsan ben sana bulabilirim

Son düzenleme:
Kardeş eğer birileri yardımcı olamaz ve bulamazsan önümüzdeki yaz sezonunda (haziran, temmuz gibi) büyük ihtimal birebir orjinalini getirtebiliriz. Ama ümit ediyorumki o zamandan önce birileri sana yardımcı olur. Mevsimde tam kros mevsimi inşallah biran önce motorunu yaptırırsın.
zaten 1 ayda bulamazsam almanyadan arkadaslari araycam,simdi rahatsiz etmek istemiyom
kaç model olduğunu yazarsan ben sana bulabilirim

ozur dilerim yazmamisim,model 96

akşam bakarım fiyatıyla birlikte buraya yazarım ben yurt dışından getiriyorum onuda söyleyeyim.

piston + silindir 750 ytl çok az kullanılmış sorunsuz istersen [email protected] ekle görüşelim

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yapma hocam fiyat çok değilmi :S

0212-417-91-95 ara mustafa usta ile görüş yoksa zeki ustayla...
numarayı Ahmet Kaykudan aldım dersen her türlü yardımcı olurlar ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar