Yamaha YS 250 Fazer

bu benım 600 efimi gecemez arkadaşlar sıkıysa anahtarına resimdeki motor benım 4 .000 ytl ye aldım hasarlıydı yaptırdım 2.000 mılyara ama 270 km gördüm bunu söylıyım sıkımı gelsin beklerım :p :p :p

başlangıç motoru olarak iyi gibi ama fiyatı nasıl hatırlarsanız cbx 4500 ytl iken birden cbf oldu fiyatı uçtu gitti ama olmamış duaya amin demeyelim şu anda bence 250 liliğin kralı hyosung

güssselllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

kafa grenajı olsa fazer adını biraz hak ettiğini söyleyebilirim ama bu ybr nin abisi gibi duruyor daha çok

arkadşalar yapmayın hyosung dediğiniz alet görünüş olarak honda ve yamahadan daha şık olabilir ama kalite olarak kesinlikle bunlarla boy ölçüşemez kullanım huzurluluğu ve uzun ömür isteniyorsa hyosung doğru bi tercih olmaz unutmayınki motor alındıktan sonra uzun ömür ve serviste cok önemlidir görünüş herşey değildir.(dışı seni içi beni yakar)

BEnce bunla Ybr'nin eksiklerini gidermişler1 daha cok güc 2 kalın arka lastik 3 daha cok alan bir depo 7den aşşagı olmaz zati bu :(

yamahaya mail atıp bu motorun türkiyeye ne zaman geleceğini sordum onlarda bu motorun brezilyada üretildiğini ve türkiyeye getirmeyi düşünmediklerini yazdılar

desenize küçük boy motorlarda türkiyeye basit modeller geliyo bo motor gecek bi yamaha ybr yamahayı yansıtan bi model değil

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu modelle ilgili yeni bir bilgisi olan var mı acaba yoksa türkiye de satışa sunulma ihtimali sadece temenni miydi?

fazer 250ie adı altında yeni kasayla gelicek diye duydum. istanbul yamahadan kataloğuda gelmiş ben gördüm. ama geliş tarihi hakkında bilgim tam olarak yok

gelsin tabi yaaa 50 cclik motoru getirirde yamaha bu canavarı getirmezse satarım motorumu valla:) çünkü ben buna aşık oldum:cherry: cbf 150 de hondanın fiyatı nasıl güzel ayarlandıysa eminim fz250 de bole olucaktır tabi gelirse:salut: fiyat ta 6000ytl yi geçmezse ki zor ama bakalım yeterki gelsin ama:pale:

güzel olmuş..cbf250 alternatif olabilir mi bilmiyorum..çünkü yamaha genelde fiyatları yüksek tutuyor..onun için yine herhalde tercih honda olur gibime geliyo.tabii başta türkiyeye gelmesi lazım:p

arkadaslar...yalnız bu alet yanlıs gormedıysem brezılya yapımı..
yanı twıster gıbı..sızce bunun bı eksısı varmı..

hondanın twister ve cbf'si 4valve'dır. arka diskten önce en azından o farkı katmalılardı diyorum. ama gelirse de hondadan biraz daha ucuza gelir. ybr/cg farkı gibi. ah ah, global'e bi güvenebilsek de gözümüzü kırpmadan comet alsak bunların yerine...

CBF 250 var zaten bunun hemen hemen aynısı ...neden bu alete arkaya disk koymaz bu japonlar onu anlamıyorum .. ben hala comet derim ...

bu niye yok diye kafayı duvara vuran arkadaşlar bunun aynısı honda da var cbf 250 :bounce:

ewt bnde dikkatımı cekti hcbir naked motorda(500cc altı) arka fren disk degil neden ???

arkadaşlar beldeyama sitesinde 2007 modellerinde ybr 250 adında bu motoru gösteriyor büyük ihtimal gelicek :) heyecanla bekliyoruz fiyat da 5800 olsun bizim olsun:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar