Yamaha Yetkili Servisi Hk.

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Konuya gelecek olursak; bir kaza yaptım ve eksper vs gibi işlemler tamamlandı. %100 haklı bulundum. Sigorta şirketinin Yamaha servisi ile anlaşması olmadığı için tutarı ben servise ödedim ve motor yapıldıktan sonra bende sigorta şirketinden alacağım. Sorun şurada; 24 temmuz da ödemeyi yaptım ve halen parça gelmediğini belirtiyor. Hollanda dan geliyor dedi. Grenaj vs gibi parçalar. Süre normal midir? 5 hafta vs diyor ama beni sallıyor olabilir de. Sizden yorum almak istedim.

Teşekkür ederim.

Aslında bu görüşme yaptığın servisin bağlantısına bağlı bişey...
forumda tecrübeli bir üstadımızında yamaha servisinden (senin gibi parça sorunu) ağzı fena yanmıştı..
Senin durumundan da bakacak olursak, sanıyorum sıradaki kurban sensin..

bana yamahanın hangi modelin parçasını hangi serviste bekliyorsun yazda bir sordurayım arkadaşıma

Yamaha Yzf R125 motorun markası. Yetkili servis ise Zeytinburnu - İstanbul. Motoland bayii ismi. Parçalar ise sol grenaj, debriyaj mateni, sol sinyal, vites, stickerlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

dostum yamaha servisine pek güvenme derim ben.sürekli arayıp taciz etmekte fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar