yamaha ybr'nin motor gücünü arttırabilirmiyim. 2004 model kırmızı granajlı

KoD

kardeş eğer sürat istiyosan ön çıkıs dişlisini büyüteceksin. yok motor gücünü arttırmak istiyosan silindir pistonu büyüteceksin. Bu arada güzel bi modifiyeli egzostta çok az da olsa motorun kompresörünü artırıyo.

daha fazla bişey yapamazsın zaten "kod" arkadaşımız herşeyi yazmış

Kırmızı granajlı olmasaydı belki...

Hava filtresi - egzoz - emme manifoldu - karbüretör vs. değiştirebilirsin, ama yapacağın masrafa değmez. Daha büyük bir motor al.

benzinin içine selülozik tiner kat 1 litre benzine 250 ml kadar
bak nası gidiyo ozaman 160 görürsün
madem hızlı gidicen ne die ybr alıyon madem ybr alıyon ne die motora işgence yapıcan

heeey bı dakıka bı dakıkaaa o selulozık tıner olayı nedır
saka demı bu bı acıklama yap cuk_o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yamaha YBR nin gücü bence yeterli...Hiç orjinlliğini bozma..İiyi makina

motora zarar orj. gibi olmaz problem yaşarsın bisüre sonra bence yapma derim illaha yapacam diyosan yap arkadaşlar yazmışlar ama bence yapma zaten ufacık motor nolcak en fazla 10-20 fazla sürat yapar dahasını bekleme ybr kalıplı ama aslında küçük motor war üzerinde 125 sonuçta modifiyeye fazlada gelmez 600 lük makina falan olsa yap derim senin bileceğin iş

arkadaşlar ben ön dişliyi değiştirdim orjinali 14 ben 16 dişli taktım sonuç olarakta pişmanım neden diyeceksiniz motor güçlü bir motor değil 1-2-3-4. vitesler de çok güzel ama 5. vitesi unutun çünkü hiçbir fonksiyonu kalmıyor 5. vitese atınca motor hem çekişten düşüyor hemde hızdan düşüyor ayrıca 3. viteste iki kişi çıktıgımız yokuşu 16 dişli ile 1. vites te anca çıktık şimdi siz siz olun ybr nin motoru dahil hiç bir yeri ila oynama ve değiştirme yapmayın hem boşa zaman harcarsınız hemde paranıza yazık.

form da abiler yazmışlar illa hız ve güç istiyorsan motorunu değiştireceksin 500 lük 1000 lik makina alacaksın o kadar

saygılar sunarım.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorgücünü normal koşullarda arttıramazsın tabi nos falan düşünüyorsan bilemeyiz :) gücün aktarılması artırılıyor genelde dişlilerin çaplarıyla oynanarak

bu tiner isi motora ne gibi zararlari olur 4 zamanlilarda bilginiz var mi bu konuda:salut:

ne modi si ne fiye si ya?

Aman haaa!!! Tiner filan sakın haaa.Karbüratörün bütün kauçuk aksamını,depodan çıkan hortum,musluk keçesi ve diyaframları eritir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
performansı artırmak için fazla yapılabilecek şey yok...arkadaşların bahsettiği yöntemlerle elde edeceklerin yaptığın masrafa değmez ölü yatırım olur.Zaten rodajı iyi yaptıysan alt viteslerde devri iyice yükseltip motoru bir güzel sıkıştır ve öyle vites büyüt(bunu söylerken belirli bir tecrübeye sahip olduğunu göz önünde tutuyorum)4 zamanlı bir 125'ten elde edebileceğini verecektir ybr sana..mümkünse resim yükle şu grenaj olayı nasıl olmuş bir görelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar