Yamaha ybr125esd ? Tvs Apche 150?

SORUM ŞU SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM İKİSİ ARASINDA KARARSIZ KALDIM İKİSİNDEDE UFAK BİR PAZARLIKLA ALICAM BEN KARAR VEREMEDİM SİZİN ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR

7bmdkm.png
[/url][/IMG]
YAMAHA YBR125 ESD?

4.100 TL
Düzce / Merkez / Kültür Mah.
Marka Yamaha
Model YBR 125 ESD
Tipi Commuter
Yıl 2012
Km 13.000
Motor Hacmi 100 - 125 cm3
Motor Gücü 101 - 125 hp
Silindir Sayısı Tek Silindir
Vites Manuel
Soğutma Belirtilmemiş
Renk Çift Renk
Kimden Sahibinden
Takas Hayır
Durumu İkinci el

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

rVLpZ7.png
[/url][/IMG]

Tvs Apache 150

3.700 TL
Kocaeli / Gebze / Güzeller Mah.
Marka TVS
Model Apache RTR 150
Tipi Sport Touring
Yıl 2012
Km 7.000
Motor Hacmi 126 - 150 cm3
Motor Gücü 26 - 50 hp
Vites Manuel
Soğutma Belirtilmemiş
Renk Kırmızı
Kimden Sahibinden
Takas Hayır
Durumu İkinci el

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BİDE BUNU GÖRDÜM 4100 E FELAN VERİRSE DÜŞÜNEBİLİRİ BİDE İLAN TARİHİ ESKİ SATILMADIYSA SİZCE HANGİSİ YADA BAŞKA ÖNERİSİ OLAN VARMI LÜTFEN Bİ YARDIM .

4.400 TL
Kocaeli / Çayırova / Emek Mah.
Marka TVS
Model Apache RTR 150
Tipi Commuter
Yıl 2014
Km 11.000
Motor Hacmi 126 - 150 cm3
Motor Gücü 25 hp'e kadar
Vites Manuel
Soğutma Belirtilmemiş
Renk Gri
Kimden Sahibinden
Takas Hayır
Durumu İkinci el

Yeni kasa Tvs kullanıyorum tvs alırsan pişman olmazsın..

Bence ikisine de bin kararını öyle ver. Çünkü ikisi de kötü motor değil ikisinin de kendine göre artıları eksileri var. Ama hangisini alırsan al pişman olacağını zannetmiyorum. Bu arada ben de bi apache kullanicisiyim :) Ayrıca üstteki motor biraz pahalı gibi, alttaki de bakımsız gibi ve alttaki yeni kasa apache yi de o fiyata alabileceğini düşünmüyorum. Tâbi bunlar sadece benim saçma düşüncelerim :) Sana şimdiden hayırlı olsun, tekerin düz bassın..

Ben ybr almadan önce tvs apacheye aklım çok gidip geldi. Sonra bir düşündüm tvs'de titreşim var e bende uzun yol yapıcam o zaman ybr'yi seçtim.
Kısacası dostum sen kendin ne amaçla kullanacağını biliyorsun ve eminim iki motorunda özelliklerini iyi biliyorsundur :)
Bu yüzden en iyi seçimi sen yaparsın :) 4.000 küsur TL para azda bir miktar değil çöpe atma yani

Bende bu ikisi arasında kararsız kaldım tvs çok güzel ama titreşim... İnşallah yardımlarla bi karar verebiliriz :)

4.100 peşin paran varsa 1.100 lira daha ekle bayilerde kalan 2014 '0' km YBR al bence ben öyle yaptım. en azından kafam rahat :)

Üçü de aynı makina. Ne titreşim farkı abartıldığı kadar var ne de güç farkı. Hangisi hoşuna gittiyse onu al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar