Yamaha YBR125 Siyah 1300 km

2006 model siyah YBR 125 - Daha 1300 km'de kapalı garajda duruyor. Aldığım zaman İstanbul'da bir tane siyah vardı ve o rengi alabilmek için 50 YTL fazla vermiştim. Hiç düşmedim veya kaymadım, tertemiz durumda. Ama Yıldız Parkı'ndan döndüğüm güneşli bir hafta sonu, kapıda ben üzerinde dururken öndeki minibüs geri geri geldi ve ön çamurluğu çatlattı. Cumartesi orjinal parça ile değiştireceğim. Yeni başlayanlar (benim ilk motorum) için kesinlikle tavsiye ederim. Çok güçlü bir motor olmadığı için tehlikesi ve yakıt tasarrufu o kadar az. Yüksek hızlara ulaşmak istemeyenler de onbinlerce kilometre de kullanabilir. Aslında İstanbul trafiğinde ve yokuşlarda hiç te yavaş kalmıyor. Maksimum 110 km'yi gördüm. Sanırım maksimum hızı 115km.

2700 YTL'ye satıyorum. (Peşin)

Ayrıca aksesuarınız yoksa. -ki almak şart-

Revit Tempo Mont (siyah, omuz, dirsek, sırt korumalı, yün içliği çıkartılabiliyor) sıfırı 190-200 EUR =380 YTL+KDV 280 YTL'ye,

İki tane Euro standardında kaskı 150 YTL'ye, (Siyah Airoh tam kapalı, Gri Hero yarım-yazlık. Yeni olmalarına rağmen ufak çizikler var, içinde kafam yokken çizildiler :))

Korumalı, avuç içi meşin eldivenleri (siyah) 20 YTL'ye

Dizlikleri 30 YTL'ye (siyah)

Disk kilit (Master lock) ve zinciri (lastik kaplı) 50 YTL'ye bırakabilirim.

Aksesuarların sıfırlarının fiyatları da yazdıklarımdan oldukça yüksektir.

Hepsini alırsanız ve hemen nakit öderseniz 3230 YTL lik alış verişi 3000 YTL'ye bitirebiliriz. :) Yani aksesuarları da alırsanız motor 2470 YTL'ye gelmiş oluyor ki araştırırsanız 1300 km'de 2006 model bir YBR için ne kadar düşük bir fiyat olduğunu görebilirsiniz. Aksesuarları ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum. Sadece motoru isterseniz 2700 YTL.

Belki de tıkır tıkır çalıştığından daha bakıma götürmedim. Devir işlemlerinin alana ait olduğunu belirterek sözlerime son veriyorum. :) [email protected]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar